MUZIČARI NA SVADBI U SRBIJI DOBILI Š0KANTNU PORUKU! Unutra je bilo 1.000 dinara, a kada su VIDELI KO I ŠTA PIŠE, NISU MOGLI DA VERUJU SVOJIM OČIMA

Srpske svadbe pravi su rudnik komičnih situacija.

Od momenata kada mladoženja malo popije do veselih tetki, a svakako jedna od bitnijih stavki su i muzičke želje gostiju.

Koliko umeju da da budu “teški” kada poručuju neku pesmu najbolje znaju bendovi koji sviraju na svadbama.

Gošća je imaa posebne želje

Jedan od primera je i poruka uz pesmu čija je slika svojevremeno osvanula na društvenim mrežama. Bila je od mladine sestre, na njoj je bilo zakačeno 1.000 dinara, a za taj novac tražila je da joj se ispune čak 4 muzičke želje! Osim toga, htela je da najava da je od nje ide takođe četiri puta.

Verujemo da muzičarima nije bilo svejedno kada su ovo videli, s obzirom na to da je cena naručivanja samo jedne pesme na svadbama znatno viša. A da li su joj ipak ispunili zahteve, nije poznato.

Nakon što je objavljena zajednička fotografija Mike Aleksića i Milene Radulović, evo šta je glumica kazala o njoj!

Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa učenice škole glume koje su Miroslava Miku Aleksića prijavile za zl**tavljanje rekao je za Kurir da zajednička fotografija Miroslava Aleksića i Milene Radulović s ostalim učenicima škole glume, ne dovodi u pitanje sadržinu iskaza Milene Radulović, ali da ne može detaljno da govori o tome jer bi time otkrio dijelove njenog svjedočenja u tužilaštvu, a koje nosi oznaku tajnosti.

Podsjetimo, na fotografiji koja je danas objavljena u medijima a koja je, prema tvrdnjama Aleksićevog branioca, nastala poslije datuma za koji je glumica Milena Radulović navela da je s..ovana u prostorijama škole glume, vide se ona, osumnjičeni, njegova supruga kao i ostatak grupe.

– Ta fotografija ni na koji način ne kompromitira vjerodostojnost iskaza Milene Radulović, naprotiv, u njenom kazivanju su objašnjene sve okolnosti njenog nastanka, odnosno svjedočila je o događaju kada je fotografija nastala – rekao je advokat Tintor za Kurir.

On navodi i da je objavljivanje fotografije kao i zahtjev za izuzeće koji je odbrana podnijela tokom današnjeg svjedočenja jedne od oštećenih pokušaj zl**potrebe i manipulacije od strane odbrane okrivljenog Aleksića.

Comments are closed.