POBJEGAO MLAD0ŽENJA U SANSKOM MOSTU: Nije želio ženu “za papire”!

Nesvakidašnji slučaj dgodoio se protekle subote u Sanskom Mostu kada je MLAD0ŽENJA P0BJEGA0 s vjenčanja u trenutku kada je pred matičarem trebalo izgovoriti “da”.

Prema pričama SVJED0KA ovog događaja, a kako prenose Nezavisne novine, tok vjenčanja bio je uobičajen sve do pomenutog trenutka kada je MLAD0ŽENJA, na Š0K prisutnih, jednostavno P0BJEGA0 iz sale za vjenčanje.

“Nastao je opći HA0S. Mlada je ostala Š0KIRANA, a za MLAD0ŽENJ0M je krenuo njegov otac, ps**ući ga i pokušavajući da ga vrati pred matičara”, priča jedan od SVJED0KA.

Nakon ovog neobičnog slučaja svadba se jednostavno završila i ovo je prvi slučaj ovakve vrste zabilježen u Sanskom Mostu tokom proteklih nekoliko decenija. Kako pišu Nezavisne, MLAD0ŽENJU su pokušali oženiti djevojkom koju nije volio, a na tome su insistirali njegovi roditelji.

“On je već dugo godina u vezi s drugom djevojkom, a otac i majka su ga stalno NAG0VARALI da pronađe i oženi neku iz dijaspore zbog “papira”, kako bi kasnije mogao otići iz Bosne i Hercegovine”, kaže jedan od bliskih prijatelja.

Prema njegovoj priči, on je NEV0LJN0 pristao da mu roditelji pronađu takvu djevojku, koja inače B0RAVI u Švedskoj, ali se u posljednji čas predomislio i odustao od svadbe.

Inače, Sanski Most je, u odnosu na broj stanovnika, jedan od gradova REK0RDERA u BiH po broju vjenčanja i brakova tokom ljetnog perioda.

Comments are closed.