ZOVU GA “najlepši stan srpske javne scene” // Zavirite u nestvarni dom Lidije Vukićević! Ne zna se koja prostorija je lepša, svaki kutak je “raj” (FOTO)

Bela, kapućino i boja peska dominiraju njenim prostorom, a zeleni detalji poput sveća, jastuka i cveća daju posebnu energiju svemu

Glumica Lidija Vukićević (58) često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz svoga doma, a posebno je ponosna na to kako ga je uredila.

Naime, u prelepom stanu poznate glumumice dominiraju svetle boje, a drvo i nameštaj od pletenog pruća, ukrašeni sitnim detaljima i biljkama podsećaju na luksuzne domove iz predstižnih časopisa o enterijeru doma.

Bela, kapućino i boja peska dominiraju njenim prostorom, a zeleni detalji poput sveća, jastuka i cveća daju posebnu energiju svemu.
– Kad gledaš svoja posla, onda imaš mnogo posla”, napisala je glumica u komentaru uz fotke svog kutka u novom ruhu. “Ostanu farba i kreč u kosi, neki nokat polomljen, a trenerku odmah možeš u đubre da baciš. Ali sve je to ništa naspram uživanja u svom radu u vremenu i prostoru – napisala je Vukićevićeva na Instagramu.

Da se isplatilo truda i novca, te da ga mnogi korisnici društvenih mreža bez razloga ne opisuju kao “najlepši stan srpske javne scene”, uverite se i sami:Comments are closed.