ZATO JE TAKO ZGODNA! Emina Jahović pokazala šta jede, a ovo niko nije očekivao! (FOTO/VIDEO)

Pevačica Emina Jahović od samog pojavljivanja na javnoj sceni važi za jednu od najzgodnijih pevačica na ovim prostorima, Njenu lepotu i sek*epil oduvek su mnogi hvalili, ali su se i pitali kako je uvek tako zgodna. Sada je to i otkriveno.

Naime, osim što je poznato da Emina redovno vežba, ona vodi računa i o ishrani, pa je tako pokazala svojim pratiocima na Instagramu da uživa u salati od tunjevine, a nema sumnje da su se mnogi složili da hrana izgleda fantastično i da bi voleli da je probaju.Emina Jahović svakodnevno svojim pratiocima na društvenim mrežama pruža uvid u svoj život. Ovaj put je odlučila da pokaže svoj garderober, jer se i sama pita gde sad sa svim tim stvarima kad nema nastupa, snimanja, izlazaka.Naime, Emina je objavila niz snimaka, iz novog doma, i zabeležila svaki kutak ogromne sobe prepune skupocenih krpica.

Cipele su svuda po podu, ne znam im se broj, baš kao ni torbama.

“Ko će da se brine o tome svemu u sred Lokdauna” napisala je pevačica u objavi .

Najlepšu objavu je verovatno čuvala za kraj. Pogled u beskraj sa terase pevačicinog doma, i to u ranim jutarnjim časovima. Fascinantno, zar ne?Comments are closed.