VIKI I TAŠKE IMAJU JAK BIZNIS, LOVA KAPLJE KAO LUDA: Sve je EKSKLUZIVNO I SKUPO, a kupci ne pitaju za CENU!

Niko do sada nije tražio popust niti da plaća na rate

Pevačica Viki Miljković započela je unosan biznis sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom – prodaju luksuznih nekretnina.

– Sa suprugom sam započela novi biznis. Prodajemo ekskluzivne nekretnine u elitnom delu Beograda, ostalim luksuznim zgradama po Srbiji, ali i u svetu. Imamo naše brokere u Čikagu, Majamiju, Dubaiju, Istanbulu, na Karibima i Floridi – rekla je pevačica.

Viki je otkrila da su joj klijenti i koleginice sa estrade koje ne štede para na nove stanove i kuće.

– Nekoliko pevačica je preko mene kupilo nekretnine, ali ne smem da otkrijem koje su koleginice u pitanju niti gde su kupovale stanove i kuće. Prodala sam i nekim kolegama stanove u Beogradu na vodi.

Osim što prodaje, Viki i uređuje domove bogataša.

– Naša kompanija ima poseban sektor koji se bavi dizajnom. Partneri smo s nekoliko firmi iz Turske, pa zbog toga Taške i ja često odlazimo tamo. Potpisali smo ugovore sa fabrikama koje će proizvoditi nameštaj specijalno dizajniran za naše klijente. Baš nedavno angažovao nas je jedan moj kolega da uredimo enterijer njegove vile u Beogradu. Ta vila sada ima višemilionsku vrednost, ali nikako ne smem da kažem ko je vlasnik tog zdanja.

Pevačica dodaje i da klijenti ne pokušavaju da spuste cenu nekretnine kada je kupuju.

– Kolege sa kojima sarađujem vrlo su galantne. Niko mi do sada nije tražio popust niti da mi plaća na rate rekla je pevačica u razgovoru za “Blic”.

Comments are closed.