VELIKA RADOST U ĐANIJEVOM DOMU, PORODICA SLAVI: Evo kog P0LA je beba i koje IME će nositi!

Radiša Trajković Đani danas je postao deda, jer je njegov sin Miloš dobio naslednika kom su srećni roditelji dali ime Nikola, što je bila Slađina želja, budući da se i njen vabračni sin koji živi u Americi tako zove.

Miloševa supruga Nina P0R0DILA se u Narodnom FR0NTU i na svet donela zdravog dečaka.

– Presrecan sam, pa ovaj osećaj ne može da se opiše. Sve je PRTEKL0 kako treba, snajka i beba su odlično. Slavićemo kako D0LIKUJE samo sve ovo da prođe – P0RUČI0 je Đani za “Kurir”, pa dodao da je ime bilo Slađina želja.

Pevač je nazdravio sa sinom, a malo slavlje pripremili su u porodičnom domu.

Najveseliji su deda Đani i njegovi sinovi, odnosno Nikolin stric Marko i ponosni tata Miloš.

Milošu su kako običaji nalažu, poc*pali majicu.

NA BABU IMA OBRVE, A NA DEDU... Slađa i Đani otkrivaju na koga BEBA LIČI!  SLAVIĆE SE MESEC DANA ROĐENJE UNUKA! - Informer

TRUDNA JELENA JANKOVIĆ! Bivša teniserka postaje MAMA, evo ko je OTAC DETETA!

Bivša srpska teniserka Jelena Janković (35) i njen partner, doktor Branko Barać, postaće roditelji. Jedna od naših najboljih sportistkinja je u drugom stanju i uskoro će R0DITI devojčicu, saznaje Kurir.

O privatnom životu Džej Džej veoma malo se zna, a ona se oduvek trudila da što manje detalja o njoj izađe u javnost. Sve donedavno Jelena je uspešno krila EM0TVINI život, međutim, mediji su pre nekoliko meseci saznali da ima novog partnera, uglednog doktora iz Beograda Branka Baraća.

Kako su tada navodili mediji, ona i lekar su se upoznali nakon teniskog turnira održanog u junu u Beogradu. Kada je Novak Đoković saznao da je pozitivan na koronavirus, Jelena, koja je sa njim bila u kontaktu, morala je da se testira.

Tada je u jednoj privatnoj beogradskoj B0LNICI, gde je otišla na pregled, upoznala doktora Baraća i, baš kao na filmu, R0DILE su se simpatije. Dok se lečila od kovida 19, Jankovićeva je ostala u kontaktu sa doktorom, te su počeli da izlaze.

Da su odmah “kliknuli” i da dobro finkcionišu, potvrdio je izvor, koji je rekao da je Jelena u BLAG0SL0VEN0M stanju i da čeka bebu. On dodaje da nije siguran da li su teniserka i doktor planirali PRIN0VU u ovom periodu ili se to dogodilo slučajno, ali kaže da su oboje srećni što će postati roditelji. Još uvek nije poznato da li i kada će se par venčati, jer je pandemija korona virusa svima P0REMETILA planove.

Kako saznajemo, Jelena i Branko su nakon nekoliko meseci zabavljanja zajedno otputovali na Crnogorsko PRIM0RJE na odmor, a spekuliše se da je ona nedavno sa porodicom otišla u Ameriku, gde imaju kuću.

Comments are closed.