VAŽNO ZA SVE GRAĐANE! Sutra nova ISPLATA novčane pomoći

Nezaposleni će novac dobiti preko Banke Poštanska štedionica

Novčana naknada za nezaposlene biće isplaćena sutra, a privremena novčana naknada za ljude sa i izvan Kosova i Metohije u sredu, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje.

Nezaposleni će novac dobiti preko Banke Poštanska štedionica.

BILA JE ZVEZDA DEVEDESETIH, A ONDA SE P0VUKLA SA SCENE: Pevačica se P0SVETILA porodičnom životu,a evo kako danas IZGLEDA (FOTO)

Njen kvalitetan V0KAL i hitovi ostavili su traga na domaćoj muzičkoj sceni.

Ružica Čavić bila je veoma popularna krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih, a i danas se pamte njena IZV0ĐENJA hitova poput “Mito, bekrijo” i “Sve ja to poštujem”.

Ipak, sredinom 2005. godine odlučila je da se P0VUČE sa scene. Objasnila je da joj je bila potrebna pauza, ali to ne znači da se je sasvim odustala od muzike.

– Sredinom 2005. odlučila sam da se P0VUČEM iz javnog života i medija. Jednostavno, bila mi je potrebna ta vrsta pauze – ispričala je ona jednom prilikom.

Ružica se u potpunosti P0SVETILA porodičnom životu i svom sinu Pavlu, koji je postao centar njenog sveta.

– Svakog dana sam zahvalna Bogu na sinu. Želja mi je da mu ‘priuštim’ zdravu, nasmejanu majku, punu ljubavi, jer mislim da to svako dete zaslužuje. Dobili smo ga u ozbiljnim godinama i više nemamo vremena za nebitne stvari. Imam osećaj, iako sam svakodnevno sa njim, da mi vreme izmiče. Na pitanje da li se kajem što sam ZAP0STAVILA karijeru zbog privatnog života, odgovor se sam nam*eće – uvek biram život! Pevanje mi je dar od Boga, ljubav koja mi omogućava da od nje i eg***tiram, pa se i ono uklapa u život – istakla je Ružica svojevremeno za domaće medije.

Ružica se i danas bavi muzikom. Ipak, nije S0LISTA, ali već je sada članica jednog ženskog benda.

Ovako danas izgleda:

Sećate li se Ružice Čavić? Povukla se pre 15 godina sa scene, razlog je bio  PRELEP, a danas IZGLEDA OVAKO! | Najnovije vesti - Srbija danas

 

Comments are closed.