U ZADRUGU ULAZI ŽENA OD 58 GODINA KOJA IZGLEDA KAO MAL0LETNICA: Sa sobom vodi svog R0BA! (FOTO)

Olja, inače, ima 58 godina, a SL0ŽIĆE se mnogi izgleda D0STA mlađe

Danas je objavljena vest da će Olja Einfalt Mihajlović iz Hrvatske, koju TAM0ŠNJA javnost zna po učešću u emisijama “Ljubav je na selu” i “Večera za pet”, biti učesnica naredne sezone “Zadruge”, koja kreće u septembru mesecu.

Ona je trenutno u PREG0V0RIMA za učešće, a NAV0DN0 će SA S0B0M u rijaliti V0DITI svog “R0BAKikija”, dok više detalja nije želela da kaže, piše “Kurir”.

Olja, inače, ima 58 godina, a SL0ŽIĆE se mnogi izgleda D0STA mlađe

PREP0ZNATLJIVA je po NEB0 PLAV0J K0SI, koju već dugo ima, a na njenoj Instagram stranici piše da je “dizajnerka i preduzetnik”.

Olja Einfalt Mihajlović

TO JE MONTAŽNA KUĆA OD 40KV, MNOGO TREBA DA SE ULAŽE U NJU”! MILICA KEMEZ NEMA NIŠTA: Otkrila pravu istinu!

Danas se oglasila i drugoplasirana Milica Kemez putem Instagram lajva, a ona je, kao nagradu, osvojila kuću od 40 kvadrata.

Kako se može zaključiti iz njenih reči, to joj ne rešava problem da nema krov nad glavom.

– Evo da vam se javim ovako, navikli ste da me gledate bez šminke, čupavu. Dobila sam kuću, još uvek ne znam kako tačno izgleda, ali ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata – rekla je tužnim glasom Milica.

Ipak, to je ne sprečava da bude srećna što je osvojila visoko drugo mesto i otkrila koji su joj dalji planovi:

– Presrećna sam, prvi put sam se osetila korisno. Vratilo mi se samopouzdanje. Sve mi je bilo crno u životu, nailazila sam na ogromna nerazumevanja i zlo. Svim nesigurnim devojkama, koje se bore se anksioznošću želim da otvorim oči. Snimaću dugačke videe i kačiti na Jutjub, objasniću svim devojkama kako da veruju u sebe. Pišite mi koje teme želite da obrađujem. Želim da delimo korisne priče i dobru energiju – poručila je Kemezova i otkrila delimično čime planira da se bavi u daljoj budućnosti.

Comments are closed.