TUGA, NAJGORE MOGUĆE VESTI, UMRO JE OMILJENI GLUMAC: Napustio nas je još jedan velikan, DOKLE VIŠE?!

Njegov sin Nikolas potvrdio je da je uzrok sm*ti rak koštane srži

Čarls Grodin preminuo je u 86. godini života.

On je bio poznati američki filmski i pozorišni glumac. Uglavnom je igrao u komedijama.

Odigrao je više od 50 filmskih uloga. Najpoznatiji je po ulozi iz omiljenog filma “Betoven”. Pored glume, bavio se voditeljstvom i pisanjem knjiga.

Sin Nikolas potvrdio je da je uzrok sm*ti rak koštane srži.

Bio je nominovan za Zlatni globus.

Neka mu je laka zemlja.

ANA BEKUTA SE PODVRGLA ČUDNOM TRETMANU: Pevačicina fotka izazvala LAVINU KOMENTARA, ZAČELJAVA IH NA GORE!

Sudeći po fotografijama i širokom osmehu, pevačica je prezadovoljna tretmanom.

Popularna pevačica Ana Bekuta vlasnica je jednog od najlepših glasova na Balkanu, bezbroj hitova i osmeha koji zrači. Osim toga, Ana Bekuta uprkos svojim godinama može se pohvaliti dobrim izgledom i savršenom vedrinom na licu.

Razlog tome je činjenica da Ana Bekuta vodi računa o svom izgledu, ali i tretmanima za lice kojima posvećuje mnogo pažnje.

Ovog puta ni Ana se nije oduprela popularnom trendu začešljavanja obrva na gore, čime se postiže prirodan volumen i obrve se samim tim ističu na licu. Sudeći po fotografijama i širokom osmehu, pevačica je prezadovoljna tretmanom.

Komentari na društvenoj mreži su bili podeljeni, dok neki apsolutno podržavaju pevačicu u nameri da se podmladi, drugi je kritikuju i naglašavaju da je bespotrebno neprirodno stariti i da žena i treba da iskaže svoju prirodnu lepotu.

– “Bespotrebno”, “Ako mene pitate malo je preterala”, “Po meni je ovo previše za ženu njenih godina” – bili su samo neki od komentara, a bilo je naravno i komentara da pevačica ova promena savršeno stoji.

/ espreso.rs

Comments are closed.