SKANDALČINA NA ESTRADI! ERA OJDANIĆ SIL0VA0 POZNATU KOLEGINICU?! FOLKER VAN SEBE!

Era Ojdanić teško je podneo ISP0VEST koleginice Saške Karan da ju je upravo on se***alno uzn***avao, neprimereno dodirivao i umalo SIL0VA0 kada je bila mlada.

Ovakve tvrdnje, folker je ŽEST0K0 DE**NT0VA0, a kako kaže radi se o lažima. Ojdanić je poručio da Saška želi medijsku pažnju koju su dobile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić koje su nedavno istupile u javnosti i otkrile da ih je SIL0VA0 učitelj glume Mika Aleksić.

– Živi už*as! H0R0R! Š0KIRAN sam čime se ta žena poslužila da skrene pažnju na sebe. Podneću tu*bu protiv nje jer je to što je izgovorila laž i ozbiljno je ud**ila na moje ime. Razumem da zbog korone nema niti jednu tezgu, ali op***bama da sam sil****elj je pomerila granice svoje želje da ponovo bude mlada i poznata. Videla je koliku su medijsku pažnju nesrećne, mlade glumice koje zaista jesu sil***ne, pa rekla sebi: „Daj da se i ja probam za taj voz“. Lagati da si žr*va se****lnog man**aka je NEK0REKTN0 prema meni, ali i prema stvarnim žr**ama se***alnih man**aka- navodi Era koji bi, kako ističe, radije imao se***alne odnose sa životinjom nego svojom koleginicom.

– Nju je na estradu doveo Milan Simić. Uradio joj je prvi album i bio njen K0MP0ZIT0R. Tada sam je prvi put čuo i video, a nakon toga sam je viđao kroz tezge, emisije i rijalitije. Ovo joj nije prvi put da me ovako mal**etira. Ranije je govorila da sam pe*er. Neka se odluči da li sam pe*er ili sil**telj. Pre bih op*lio kravu iz svog sela nego SIL0VA0 nju. Čak i u to vreme kada je dobro izgledala, nije mogla da me privuče jer je bilo jasno da nije čista u glavi. Ne znam kako joj se jezik NE 0SUŠI  od laži koje redovno IZG0VARA. Žena jaše mene, umesto da jaše onog svog dobrog čoveka za kog je udata – kaže folker.

– Zbog Saške imam NA*G0N za P0VRAĆANJEM. Prvi sam P0B0RNIK za prava žena, prema ženama se ponašam kao prema kraljicama i o njima mislim samo najlepše, a pogledajte šta sam D0ŽIVE0. SRAM0TA me je da izgovorim to za šta me je op**žila. Ka*ma će joj vratiti svu LAŽ koju čini drugima i ZL0BU koju nosi u sebi otkako se pojavila – zaključuje Ojdanić.

Comments are closed.