SIR0MAŠNI RIBARI PREKO NOĆI P0STALI MILI0NERI: Iz M0RA izvukli neman, u UTR0BI našli B0GATSTV0! (VIDEO)

Grupa ribara iz Jemena, jedne od NAJSIR0MAŠNIJIH arapskih zemalja, 0BAVLJAJUĆI svoj posao u ADENSK0M zalivu, PR0NAŠLA je B0GATSTV0 koja im je PR0MENIL0 živote.

Naišli su na telo ki*ta ulj*š*ure, a kad su mu pogledali u žel*dac, u njemu su PR0NAŠLI veliki K0MAD P0ZNAT pod NAZIV0M siva ambra, prenosi “Bi-Bi-Si”.

Budući da je siva ambra VRL0 retka, P0STIŽE i visoku cenu, pa su tako SIR0MAŠNI ribari PR0NAŠLI K0MAD vredan oko 1,5 MILI0N dolara.

Sivu ambru PR0IZV0DE KIT0VI kada žu*čni kanali u PR0BAVN0M SISTEMU stvaraju izlu***ine kako bi 0SL0B0DILI PR0LAZ velikim predmetima.

KIT0VI zatim P0VRAĆAJU sl*uz koja se stvrdne i u grumenima plu*ta na P0VRŠINI M0RA. 

Najviše se K0RISTI u PARFEMSK0J industriji zbog SPS0SBN0STI da PR0DUŽUJE trajanje mirisa.

Poslušala savjet i oprala jagode u slanoj vodi: Pogledajte šta je izašlo iz njih…

SEZ0NA je jagoda, mnogima 0MILJEN0G voća, ali nakon ovoga, možda ćete P0ŽELETI da nađete novog FAV0RITA među voćkama.

Naime, postoji verovanje da je jagode dobro oprati u slanoj vodi jer u njima žive razni pauci ili vrlo sitni ins*kti. Baš P0PUT većine nas, novinarka Krista Tores do sada ih je prala samo u vodi pa je odlučila da se uveri ima li u tome istine.

Napunila je P0SUDU vodom sobne temperature i sirćeta u razmeri 4 prema 1 i malo soli. U taj RASTV0R stavila je jagode i ostavila da tako stoji 5 minuta.

Iako nije videla pauke u vodi, kada je pogledala jagode izbliza bila je Š0KIRANA jer su iz njih izlazile male bele bube nalik crvima. Tvrdi da ih je videla na oko šest od osam jagoda koje je stavila u P0SUDU.

Prema mišljenju stručnjaka, ispiranje povrća i voća SLAN0M vodom može P0M0ĆI u ISPIRANJU 0TR0VA, a očito i prljavštine i ins*kata. Beli crvići koje je novinarka videla su P0T0MCI sirćetne mušice PL0DA, jedne vrste vinske mušice. Ženke 0DLAŽU svoja jaja u voće koje tek počinje da sazrevati, P0SEBN0 u B0R0VNICE, jagode i maline.

Zapravo, naučnici kažu da svi mi godinama jedemo bube, samo nikada nismo razmišljali o tome niti ih primetili.

Comments are closed.