SEKA SABLIĆ 0ŠTR0 POROGOVORILA OKO VAKCINACIJE: Iznela pravu istinu, SVE JE KRISTALNO JASNO!

Legendarna jugoslovenska glumica Jelisaveta Seka Sablić, G0V0RILA je na temu sve manje ZAINTERS0VAN0STI studenata i mladih ljudi u Srbiji da se vakcinišu PR0TIV koronavirusa.

Seka Sablić bila je među prvima koja se vakcinisala PR0TIV koronavirusa. Ona je prvu D0ZU kineske vakcine primila još u januaru, tačnije, 23. januara ove godine. Tada je na Sajam otišla bez poziva.

“Vakcine su spasle Č0VEČANSTV0! Ne razumem da neko ima “dil*mu”!? Među prvima sam stajala u redu bez poziva i presrećna sam se vakcinisala. Skoro mesec dana je prošlo od revakcinacije. Čuvam se i dalje, ali snimam. Šta se to dešava sa mladima? Gde im je zdrav razum? Pa ako i ne veruju u vakcinu, treba da znaju da je ona jedini izlaz iz ove situacije!” Neko im teško S0LI pamet. Mnogo mi je ŽA0. Zaista im treba P0M0Ć da progledaju”, govori Seka Sablić.

Ona je istakla da je bila ZAD0V0LJNA NAČIN0M vakcinacije, te da nije imala nikakvih K0NTRAINDIKACIJA nakon primanja vakcine.

“Veoma malo sam čekala, zaista sam ODUŠEVLJENA da sve to tako FUNKCI0NIŠE. Sve čestitke ljudima koji su ovo 0RGANIZ0VALI”, rekla je Seka tada.

“Sve lepo FUNKCI0NIŠE, sve je dobro, presrećna sam. Ali imam jednu zamerku. Ja sam se prva javila, ja sam STARA , imam visoke godine, a nisam još dobila poziv. Ja sam došla u K0L0NU koja dolazi bez poziva. A prvo su obećavali da idu po godištima, ja sam to čekala, nije se pojavilo. Veoma sam srećna što sam sve ovo završila, ja verujem u vakcine, ne samo u ovu. Uzimala sam sve vakcine za gr*ip, decu i unuke vakcinišem. Sad sam dobro i čekam revakcinaciju”, ispričala je glumica.

Comments are closed.