SAŠKA KARAN OTKRILA DA JOJ SE JAVILO JOŠ 6 ŽENA KOJE JE ERA ZL*00STAVLJA0: Uzeću mu MOTEL! Ići će direktno u ZATV0R!

Od kada je objavila da je Era Ojdanić pokušao da je si**je, Saški Karan su se javile još neke žene i poverile joj se da je pevač i njih ZL*0STAVLJA0. Kako kaže Saška, rešile su da ga tu*že i 0JADE za pare i imovinu.

– Javilo mi se još šest žena sa raznih strana koje je Era ZL*0STAVJA0. Neke su već starije žene, a neke bogami i mlađe. Jedna od njih sad živi na Novom Zelandu, druga u Kaliforniji, ostale su ovde u 0K0LINI. Dogovaramo se sve da ga tu*imo. Ja lično imam dva advokata i te žene po jednog. Sa osam advokata taj MAT0RI KIC0Š ide direktno u ZATV0R. Uzeću mu motel jer se mnogo k**či sa njim – započinje priču pevačica i objašnjava kako je reagovala kad je čula da Era beži u Albaniju da se ženi.

– Čujem ovih dana da moli televizijske urednike da me cen**rišu, sve živo pokušava kako bi me zaustavio. Op***žuje me kako mi treba reklama preko njega. Taj isti Era je zarad reklame u prisustvu fotografa sra*mno url*kao na sah*ani Bore Drljače prenemagajući se i F0LIRAJUĆI se. Hvali se da ide da se ženi u Skadar, od toga nema ništa, MAT0RI je jednom nogom u GR0BU, čeka ga Bora Drljača.

– Možda pre želi dole da P0BEGNE da se sakrije jer je nanjušio da mu se sprema ZATV0R. Krije se kao neki PAC0V, ali policija će ga naći gde god bio – kaže Saška za “Star”, a prenose mediji.

Comments are closed.