Pukao joj vodenjak u 22. sedmici trudnoće, a majka je uradila ovu nevjerovatnu stvar kako bi spasila bebu!

”Vaša beba neće preživjeti” su riječi koje nijedan roditelj ne želi čuti. No, vijesti poput ovih će ih natjerati da urade baš sve kako bi spasili svoje dijete.

Louise Adams i njen muž Jake, su ovakvu situaciju doživjeli u 22. sedmici trudnoće, kada je njen vodenjak iznenada pukao. Ljekari su im rekli da su šanse za preživljavanje bebe svega 5% i da ne mogu uraditi ništa kako bi je spasili.

No, Louise nije željela sjediti i čekati, odlučila je uraditi ono što je u njenoj moći jer je svakodnevno osjećala pokrete svoje bebu u utrobi.

Kada su čuli za isti slučaj kod jedne žene odlučili su se voditi njenom terapijom za spašavanje života bebe. Naime, bilo je potrebno piti i do 4 litre vode dnevno kako bi se membrana regenerirala. To je omogućavalo bebi da raste i da se razvija. Također, dosta je pazila na svoju ishranu, jela je brusnice i svježe povrće. Kako kaže nije joj bilo lako, ali žrtva je vrijedila.

Nakon mjeseci nade i čekanje, carskim rezom je rođen mali heroj i borac Joseph Adams. Tata je sa starijim bratom Isaacom dočekao zdravog i sretnog dječaka.

Comments are closed.