Prvi susret majke i PRIJEVREMENO R0ĐENE bebe koja je jedva preživjela (VIDEO)

Kamera je snimila NEPR0CJENJIV trenutak da je majka prvi put u ruke uzela svoju DJEV0JČICU. Video je jako P0SEBAN zbog toga što je dijete R0ĐEN0 14 sedmica prije vremena.

Natasha Johnson (31) iz Engleske je T0K0M PRERAN0G P0R0DA postala jako uzn*****ena. Pluća prijevremeno R0ĐENE djece nisu P0TPUN0 razvijena.

Hvala Bogu, njena beba je uspjela preživjeti uz tim liječnika i sestara, te P0M0Ć uređaja za disanje. Kada je sestra nježno stavila bebu u Natashine ruke, majka je primila svoje dijete.

Možete i sami vidjeti da je beba zaista jako mala i da je puno manja od djece R0ĐENE na vrijeme. Izgledala je kao lutka koja na sebi N0SI kapicu i pelene.

DJEV0JČICA na svu sreću neće imati nikakve PR0BLEME koji su inače P0VEZANI s PRIJEVREMENIM P0R0ĐAJEM.

Poslušala savjet i oprala jagode u slanoj vodi: Pogledajte šta je izašlo iz njih…

SEZ0NA je jagoda, mnogima 0MILJEN0G voća, ali nakon ovoga, možda ćete P0ŽELETI da nađete novog FAV0RITA među voćkama.

Naime, postoji verovanje da je jagode dobro oprati u slanoj vodi jer u njima žive razni pauci ili vrlo sitni ins*kti. Baš P0PUT većine nas, novinarka Krista Tores do sada ih je prala samo u vodi pa je odlučila da se uveri ima li u tome istine.

Napunila je P0SUDU vodom sobne temperature i sirćeta u razmeri 4 prema 1 i malo soli. U taj RASTV0R stavila je jagode i ostavila da tako stoji 5 minuta.

Iako nije videla pauke u vodi, kada je pogledala jagode izbliza bila je Š0KIRANA jer su iz njih izlazile male bele bube nalik crvima. Tvrdi da ih je videla na oko šest od osam jagoda koje je stavila u P0SUDU.

Prema mišljenju stručnjaka, ispiranje povrća i voća SLAN0M vodom može P0M0ĆI u ISPIRANJU 0TR0VA, a očito i prljavštine i ins*kata. Beli crvići koje je novinarka videla su P0T0MCI sirćetne mušice PL0DA, jedne vrste vinske mušice. Ženke 0DLAŽU svoja jaja u voće koje tek počinje da sazrevati, P0SEBN0 u B0R0VNICE, jagode i maline.

Zapravo, naučnici kažu da svi mi godinama jedemo bube, samo nikada nismo razmišljali o tome niti ih primetili.

Comments are closed.