PREMINUO MILO: Ceo Balkan će ga pamtiti!

U sredu 20. jula, tačno dve nedelje nakon svog 51. rođendana, napustio nas je Milo Bakić.

Bata Glas, Bata Top FM, Bata Rap&Soul…. Najautentičniji vokal sa ovih prostora, bez ikakvog umanjivanja značaja ostalih kolega, Bata je bio najveći i najkompletniji samostalni produkcijski čovek.

Od kraja ’80. godina, pa sve do 2007. godine, kada je u teškoj saobraćajnoj nesreći posle nešto više od 20 dana kome pretrpeo velike neurološke posledice, koje su na žalost ostale trajne.

Bavio se muzikom i muzičkom produkcijom u svim oblicima. Uz pomoć njegovog znanja, verovanja i truda nastale su grupe kao sto je 187, a bendovi kao sto su Mars Venus, Alpha Team i svi bendovi iz perioda ’90, koji su u tada imali bar jedno pojavljivanje u medijima.

TO JE MONTAŽNA KUĆA OD 40KV, MNOGO TREBA DA SE ULAŽE U NJU”! MILICA KEMEZ NEMA NIŠTA: Otkrila pravu istinu!

Danas se oglasila i drugoplasirana Milica Kemez putem Instagram lajva, a ona je, kao nagradu, osvojila kuću od 40 kvadrata.

Kako se može zaključiti iz njenih reči, to joj ne rešava problem da nema krov nad glavom.

– Evo da vam se javim ovako, navikli ste da me gledate bez šminke, čupavu. Dobila sam kuću, još uvek ne znam kako tačno izgleda, ali ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata – rekla je tužnim glasom Milica.

Ipak, to je ne sprečava da bude srećna što je osvojila visoko drugo mesto i otkrila koji su joj dalji planovi:

– Presrećna sam, prvi put sam se osetila korisno. Vratilo mi se samopouzdanje. Sve mi je bilo crno u životu, nailazila sam na ogromna nerazumevanja i zlo. Svim nesigurnim devojkama, koje se bore se anksioznošću želim da otvorim oči. Snimaću dugačke videe i kačiti na Jutjub, objasniću svim devojkama kako da veruju u sebe. Pišite mi koje teme želite da obrađujem. Želim da delimo korisne priče i dobru energiju – poručila je Kemezova i otkrila delimično čime planira da se bavi u daljoj budućnosti.

Comments are closed.