“POBEDIO JE ITALIJAN, JER VI NEMATE POJMA”! KARLEUŠA REŠETALA O EVROVIZIJI I ČLANICAMA GRUPE HURRICANE: Š0KIRALA SVE!

LJUTA nakon finalne večeri.

Na nastup devojaka iz grupe “Hurricane”, koje su Srbiji D0NELE 15. mesto na 0V0G0DIŠNJ0J Evroviziji na kojoj je pobedila Italija – grupa “Maneskin” i pevač Damiano David, 0SVRNULA se i Jelena Karleuša.

Oglasila se na Instagramu P0DUŽ0M porukom, u kojoj je bez ust**anja iznela svoj stav G0V0REĆI na P0ČETKU da su devojke bile 0DLIČNE, ali da je nešto drugo “PR0BLEM”.

Jelena Karleuša

Poslušala savjet i oprala jagode u slanoj vodi: Pogledajte šta je izašlo iz njih…

SEZ0NA je jagoda, mnogima 0MILJEN0G voća, ali nakon ovoga, možda ćete P0ŽELETI da nađete novog FAV0RITA među voćkama.

Naime, postoji verovanje da je jagode dobro oprati u slanoj vodi jer u njima žive razni pauci ili vrlo sitni ins*kti. Baš P0PUT većine nas, novinarka Krista Tores do sada ih je prala samo u vodi pa je odlučila da se uveri ima li u tome istine.

Napunila je P0SUDU vodom sobne temperature i sirćeta u razmeri 4 prema 1 i malo soli. U taj RASTV0R stavila je jagode i ostavila da tako stoji 5 minuta.

Iako nije videla pauke u vodi, kada je pogledala jagode izbliza bila je Š0KIRANA jer su iz njih izlazile male bele bube nalik crvima. Tvrdi da ih je videla na oko šest od osam jagoda koje je stavila u P0SUDU.

Prema mišljenju stručnjaka, ispiranje povrća i voća SLAN0M vodom može P0M0ĆI u ISPIRANJU 0TR0VA, a očito i prljavštine i ins*kata. Beli crvići koje je novinarka videla su P0T0MCI sirćetne mušice PL0DA, jedne vrste vinske mušice. Ženke 0DLAŽU svoja jaja u voće koje tek počinje da sazrevati, P0SEBN0 u B0R0VNICE, jagode i maline.

Zapravo, naučnici kažu da svi mi godinama jedemo bube, samo nikada nismo razmišljali o tome niti ih primetili.

Comments are closed.