Ovo su blizanci koji su zapanjili svet nakon rođenja: OVO JE SVIMA NEVEROVATNO! (VIDEO)

Zasenili sve!

Ovi preslatki blizanci još uvek ne shvataju da su rođeni i misle da su u maminom stomaku!

Zato ih babica posebnom tehnikom smešta u kupku sa nežnim mlazom vode koji im se sliva niz lica. To je tehnika kojom se bebe u ovakvim slučajevima nežno upoznaju sa svetom.KONOBARICA JE NAPLATILA RAČUN PA UZ BAKIŠ NAŠLA PORUKU: Kada ju je pročitala, istrčala napolje i počela da se TRESE

Morala je da popije čašu vode koliko joj se u trenutku slošilo

Keli Amar, konobarica iz restorana “Miami squeeze” na Floridi ostala je bez teksta kada je prvog januara ujutro došla na posao.

Mučeći se sa silnim računima i time što mesecima restoran nije radio kako treba zbog epidemije koronavirusa, Keli se našla rubu egzistencije i svaki dolar joj je značio.

Kada je čula da će gazda da od Nove godine otvorio “Miami squeeze” njenoj sreći nije bilo kraja. Ipak, to je samo bio blagi oblik sreće naspram onog što će tek doživeti u startu 2021. godine.

Na doručak, kafu i kolače došla je regularna mušterija, žena od pedesetak godina koja je uobičavala da tu svraća dva puta nedeljno. Prilikom poručivanja rekla je Keli kako je jedva čekala i ona da restoran ponovo krene da radi kao pre.

Kada je završila s obrokom, račun od 71 dolara platila je 2.021 dolar! Simbolično, zar ne?

foto: Instagram/miamisqueeze

Toliko je žena zapravo ostavila novca za Keli kako bi obema Nova godina krenula radosno.

“Srećna Nova godina! Puno zagrljaja i poljubaca, obožavam da dolazim ovde”, napisala je žena.

Keli u prvi mah ništa nije razumela mislila je da je žena pogrešila, a onda je videla posvetu na računu i izašla napolje.

“Počela sam da se tresem i vrištim od sreće. Moji gorući problemi u životu odjednom su bili kao rukom odnešeni.

Nestali su! Plakala sam. Morala sam da popijem čašu vode da dođem k sebi”, rekla je Keli Amar novinarima, dodajući da je žena samo želela da učini dobro delo i da svi prvog dana 2021. godine budu radosni i srećni.

Comments are closed.