OVO NIKO NIJE ZNAO! Otac dečaka koji je pomogao Novaku otkrio nove detalje! /VIDEO/

Bruji i dalje planeta o Novaku Đokoviću, koji je osvojio drugi grend slem u Parizu, ali i zbog jednog poteza prvog tenisera sveta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je na kraju meča poklonio reket dečaku koji je bio uz njega tokom meča sa Stefanosom Cicipasom.

Nole je otkrio posle meča da ga je dečak savetovao kada mu je biko najteže, kada je gubio 2:0 od Grčka, a reči malog dečaka na kraju su pogurale i motivisale Noleta.

Majka dečaka Toma se zahvalila Đokoviću, a francuski mediji prenose reči njegovog oca.

– Na meč je došao u srpskoj majici – otkrio je njegov otac, a zatim opisao detalje tokom meča.

– Počeo je vrlo snažno da ohrabruje Novaka, koji ga je primetio. Uspostavio je malu vezu. Kada je došao da sedne nasuprot nas, pogledao je Toma i podigao mu palčeve u vis i namignuo.

Ali, ono što niko do sada nije znao, Novak nije dečaku poklonio samo reket.Nakon što ga je video kako skače od sreće, Novak je rekao Tomu da će se vratiti. Đoković je nakon obaveza opet došao do Toma i pklonio mu dva kačketa.– To je vrlo topao trenutak za njega, mislim da ga neće nikad zaboraviti. Novak mu mnogo znači, bio je to trenutak sreće. Bio je neverovatno srećan. Siguran sam da je o tome razgovarao i sa prijateljima. Jutros je želeo da uzme kapu i odnese je u školu. To je trenutak koji će mu se zauvek urezati u sećanje. Želeo je da nosi kačket i popodne na ručku. U subotu igra na turniru, mislim da će ga i tada nositi – ispričao je otac dečaka.

Comments are closed.