OVA PROVOKATIVNA FOTKA JELENE ROZGE ĆE SE ZAUVEK PAMTITI! Pevačica VLAŽNA IZBACILA ZADNJICU, ceo region UZDRMALA! (FOTO)

Pevačica u zanosnom izdanju oduševila javnost..

Atraktivna pevačica Jelena Rozga jedna je od retkih koji nemaju naviku da postavljaju provokativne fotografije na društvenim mrežama.

Ipak, njena davna objava izazvala je lavinu reakcija zbog, kako su fanovi u komentarima napisali, provokativne poze i pozamašne zadnjice.

foto: Instagramscreen

Bilo je i fanova koji su oduševljenim ovim zanosim izdanjem, pa su usledili brojni komplimenti.

RASKINUO NAJPOZNATIJI SRPSKI PAR! Niko ne može da poveruje u ovo, ON KAO DA JE U ZEMLJU PROPAO, razlog je BIZARAN!

Mladi pevači se još uvek nisu oglasili povodom navodnog raskida.

Jedan od najpopularnijih mladih dvojaca Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, poznatiji kao Breskvica i Vojaž, navodno su stavili tačku na svoju ljubav.

Naime, Vojaž i Breskvica su obrisali sve zajedničke fotografije na svojim profilima na Instagramu, koje su rado delili sa svojim fanovima i pokazivali koliko im je stalo jedno do drugog.

foto: Espreso.rs

Upravo ovaj njihov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama u kojima se spekuliše da je popularni par raskinuo. Fanovi su razočarani, a jedna fan stranica je objavila da šta god se desilo, da oni kao fanovi treba da budu podrška u ovom trenutku Vojaži i Breskvici.

Mladi pevači se još uvek nisu oglasili povodom navodnog raskida.

Comments are closed.