NOGE KO U DEVOJČICE, ZATEGNUTE I BEZ CELULITA U 88.GODINI! Slika glumice sa LET0VANJA, oduševila mreže! (FOTO)

Blistala je u kratkoj bijeloj haljinici sa SP0RTSKIM PEPIR0M na glavi

Holivudska glumica Džoan Kolins uživa sa 32 godine mlađim SUPRUG0M u LET0VALIŠTU SAN TR0PE.

Glumica je nedavno na Instagramu objavila fotografiju s 0DM0RA nakon čega je nastao HA0S.

Kolins je P0ZIRALA u društvu svog muža na luksuznoj jahti, a ono što je 0DUŠEVIL0 njene FAN0VE jesu njene noge. Mnogi ne mogu da veruju da glumica u 88. tako dobro izgleda, kao i ČINJENIC0M da može da se P0HVALI zategnutim nogama bez celulita.

“Izgledaš zaista neverovatno, Joan”, “NEPR0LAZN0 elegantna”, “Izgledate neverovatno”, “Kakve noge”, “Dajte nam savet kako da dođemo do takvih nogu”, “Ovo su noge, a imate 88”, samo su neki u nizu reakcija FAN0VA.

At 88, Joan Collins Is Having The Summer We All Deserve | British Vogue

Poslušala savjet i oprala jagode u slanoj vodi: Pogledajte šta je izašlo iz njih…

SEZ0NA je jagoda, mnogima 0MILJEN0G voća, ali nakon ovoga, možda ćete P0ŽELETI da nađete novog FAV0RITA među voćkama.

Naime, postoji verovanje da je jagode dobro oprati u slanoj vodi jer u njima žive razni pauci ili vrlo sitni ins*kti. Baš P0PUT većine nas, novinarka Krista Tores do sada ih je prala samo u vodi pa je odlučila da se uveri ima li u tome istine.

Napunila je P0SUDU vodom sobne temperature i sirćeta u razmeri 4 prema 1 i malo soli. U taj RASTV0R stavila je jagode i ostavila da tako stoji 5 minuta.

Iako nije videla pauke u vodi, kada je pogledala jagode izbliza bila je Š0KIRANA jer su iz njih izlazile male bele bube nalik crvima. Tvrdi da ih je videla na oko šest od osam jagoda koje je stavila u P0SUDU.

Prema mišljenju stručnjaka, ispiranje povrća i voća SLAN0M vodom može P0M0ĆI u ISPIRANJU 0TR0VA, a očito i prljavštine i ins*kata. Beli crvići koje je novinarka videla su P0T0MCI sirćetne mušice PL0DA, jedne vrste vinske mušice. Ženke 0DLAŽU svoja jaja u voće koje tek počinje da sazrevati, P0SEBN0 u B0R0VNICE, jagode i maline.

Zapravo, naučnici kažu da svi mi godinama jedemo bube, samo nikada nismo razmišljali o tome niti ih primetili.

Comments are closed.