NIKADA VIŠE NEĆETE BACATI PARE NA KREME: Operite lice ovim ZAČIN0M i B0RE će nestati!

P0JAVA B0RA bora na licu je NEMIN0VN0ST koja nas sve čeka.

Srećom, P0ST0JI način kako da na PRIR0DAN način P0B0LJŠATE zdravlje svoje K0ŽE. Naime, ovaj začin smanjuje VIDLJIV0ST finih linija i B0RA i privremeno pauzira PR0CES starenja. U većini slučajeva, B0RE će nestati za manje od nedjelju dana.

Recept je veoma jednostavno pripremiti.

SAST0JCI:

Jedna šolja vode
Pregršt sjemena an*is
Mali L0NAC

PRIPREMANJE:

Prvo pripremiti čaj od sjemena ani*sa. Zatim, sačekajte da se čaj 0HLADI, PR0CIJEDITE sadržaj i čuvajte čaj u ČIST0J P0SUDI.

Jednostavno umijte lice ujutru. Utrljajte čaj po licu, ali P0SEBNU pažnju P0SVETITE B0RAMA . Čaj od an*isa ​​bi trebalo da bude u stanju da vam P0M0GNE da se riješite svih B0RA sa lica. Ovo je najjednostavniji način da se 0SL0B0DITE B0RA PRIR0DN0.

anis-semilla

Poslušala savjet i oprala jagode u slanoj vodi: Pogledajte šta je izašlo iz njih…

SEZ0NA je jagoda, mnogima 0MILJEN0G voća, ali nakon ovoga, možda ćete P0ŽELETI da nađete novog FAV0RITA među voćkama.

Naime, postoji verovanje da je jagode dobro oprati u slanoj vodi jer u njima žive razni pauci ili vrlo sitni ins*kti. Baš P0PUT većine nas, novinarka Krista Tores do sada ih je prala samo u vodi pa je odlučila da se uveri ima li u tome istine.

Napunila je P0SUDU vodom sobne temperature i sirćeta u razmeri 4 prema 1 i malo soli. U taj RASTV0R stavila je jagode i ostavila da tako stoji 5 minuta.

Iako nije videla pauke u vodi, kada je pogledala jagode izbliza bila je Š0KIRANA jer su iz njih izlazile male bele bube nalik crvima. Tvrdi da ih je videla na oko šest od osam jagoda koje je stavila u P0SUDU.

Prema mišljenju stručnjaka, ispiranje povrća i voća SLAN0M vodom može P0M0ĆI u ISPIRANJU 0TR0VA, a očito i prljavštine i ins*kata. Beli crvići koje je novinarka videla su P0T0MCI sirćetne mušice PL0DA, jedne vrste vinske mušice. Ženke 0DLAŽU svoja jaja u voće koje tek počinje da sazrevati, P0SEBN0 u B0R0VNICE, jagode i maline.

Zapravo, naučnici kažu da svi mi godinama jedemo bube, samo nikada nismo razmišljali o tome niti ih primetili.

Comments are closed.