NEDA UKRADEN SE UKLJUČILA U JUTARNJI PROGRAM I POČELA PLA*KATI: Voditelju nije bilo lako kad je ovo čuo!

Pevačica Neda Ukraden uključila se u jutarnji program TV “Prva”, gde je govorila o negativnim reakcijama koje je D0BILA nakon što je objavila fotografiju nastalu PRILIK0M vakcinacije.

Neda se pre tri meseca vakcinisala PR0TIV K0R0NE, a na Instagramu je zatim objavila fotografiju nastalu tom PRILIK0M.

Međutim, usledio je niz negativnih reakcija, a Neda je sada istakla da je navikla da bude na me*ti, te imala ozbiljan 0DG0V0R za sve koji su je PR0ZIVALI.

Ona u jednom trenutku nije mogla da se suzdrži, pa su joj krenule su*ze.

– Na mom čelu su svi lu*d*aci crtali me*tu. PARTI0TIZAM nije P0JESTI krmetinu, pa dignuti tri prsta. PARTI0TIZAM je kad ceniš svoje umetnike, sportiste, glumce, kad pamtiš istoriju, nije PATRI0TIZAM kad dižemo prstiće i govorimo “brate, G0SP0DŽ0” – rekla je Neda u uključenju kod Marijane Tabaković i Filipa Čukanovića.

– Ne treba se iživ****vati, snaga koju mi je Bog dao mi je P0M0GLA, moja P0R0DICA i moja publika. Zahvalna sam na svojoj P0R0DICI, imam predivnu kćerku, zeta i TR0JE unuka – rekla je Neda.

Ona je zatim dodala i da smatra da ljudima na društvenim mrežama “B0DE 0ČI” svojim izgledom.

– Sve te moje slike ne bi B0LE 0ČI da sam ja neka baka seda, ja ih B0LIM što ovako izgledam. Samo bih poručila svim ženama, P0GT0V0 mojih godina, da cene sebe, da cene dobro u ljudima – završila je pevačica.

Comments are closed.