NEĆETE MOĆI DA SKRENETE POGLED SA PRELEPE ĆERKE VESNE VUKELIĆ: Neverovatan izgled i prirodna lepota, preslikana majka! (FOTO)

Vesna Vukelić, P0ZNATIJA  kao Vendi, je dugi niz godina u braku sa bivšim FUDBALER0M Branimirom Banjcem sa kojim ima ćerku NIK0LETU. Vesna P0R0DICU  nikada NE P0KAZUJE U JAVN0STI, te mnogi ne znaju kako izgleda Vesnina naslednica.

NIK0LETA je veoma lepa i i liči na mamu, o čemu G0V0RE fotografije sa njenog Instagram profila.

Vesnina ćerka je od MALIH N0GU bila TALENT0VANA za tenis, te danas radi kao teniski su*d*ija, a također studira i Ekonomiju, na DRŽAVN0M fakultetu u Beogradu.

– Moja ćerka je moj PR0IZV0D . Da bih je zaš**tila od svega, jer je ona jedna VIS0K0UMNA DEV0JČICA, ja sam je sa tri i po godine dala da trenira tenis. Ona je sada teniski su*d*ija i trenutno je na EK0N0MSK0M fakultetu, DRŽAVN0M – ispričala je Vesna.

Nikoleta Banjac

Poslušala savjet i oprala jagode u slanoj vodi: Pogledajte šta je izašlo iz njih…

SEZ0NA je jagoda, mnogima 0MILJEN0G voća, ali nakon ovoga, možda ćete P0ŽELETI da nađete novog FAV0RITA među voćkama.

Naime, postoji verovanje da je jagode dobro oprati u slanoj vodi jer u njima žive razni pauci ili vrlo sitni ins*kti. Baš P0PUT većine nas, novinarka Krista Tores do sada ih je prala samo u vodi pa je odlučila da se uveri ima li u tome istine.

Napunila je P0SUDU vodom sobne temperature i sirćeta u razmeri 4 prema 1 i malo soli. U taj RASTV0R stavila je jagode i ostavila da tako stoji 5 minuta.

Iako nije videla pauke u vodi, kada je pogledala jagode izbliza bila je Š0KIRANA jer su iz njih izlazile male bele bube nalik crvima. Tvrdi da ih je videla na oko šest od osam jagoda koje je stavila u P0SUDU.

Prema mišljenju stručnjaka, ispiranje povrća i voća SLAN0M vodom može P0M0ĆI u ISPIRANJU 0TR0VA, a očito i prljavštine i ins*kata. Beli crvići koje je novinarka videla su P0T0MCI sirćetne mušice PL0DA, jedne vrste vinske mušice. Ženke 0DLAŽU svoja jaja u voće koje tek počinje da sazrevati, P0SEBN0 u B0R0VNICE, jagode i maline.

Zapravo, naučnici kažu da svi mi godinama jedemo bube, samo nikada nismo razmišljali o tome niti ih primetili.

Comments are closed.