NE TR0ŠITE PARE NA SKUPE SAL0NE! Evo kako da dlačice iznad usana zauvijek nestanu, SMJESA KOJA JE MN0GIM ŽENAMA P0M0GLA (RECEPT)

Sigurno ste već čuli u SAL0NU LJEPOTE da pincetom ne čupate dlačice iznad usana, jer će poslije narasti još tamnije.

San svake žene je lice bez ijedne vidljive dlačice. Iako se time mogu pohvaliti samo rijetke sretnice, ako ste se odlučili UKL0NITI ili pak prikriti NEP0ŽELJNE ‘BRK0VE’, donosimo savjete kako to učiniti

Brzina rasta dlačica kod svake je žene različita, ali OTPRILIKE se računa između dva i šest tjedana. Odabir MET0DE za “brisanje” dlačica trebao bi 0VISI o TIPU K0ŽE, B0JI TENA I TEKSTURI DLAKE.

SVIJETLA K0ŽA najčešće je i puno 0SJETLJIVA te reagira na jače tretmane. Najbolji način za ovaj tip je prikrivanje dlačica izbjeljivanjem.

One će postati gotovo nevidljive te neće STV0RITI PR0BLEME na K0ŽI. Prije izbjeljivanja testirajte na K0ŽI ruke proizvod kako bi bili sigurni da nećete dobiti alergijsku reakciju.

S 0BZIR0M na to kako bi se izbjeljenje dlačice vidjele na TAMN0J koži, najbolja MET0DA za ovu kožu je dep*lacija. Tamna

K0ŽA najčešće nije toliko 0SJETLJIVA i dobro reagira na dep*laciju V0SK0M.

Isto tako, V0SAK ne sadrži hemiju te ne briše gornji SL0J K0ŽE te su iritacije kod ovog postupka puno rjeđe.

Iako je dep**acija V0SK0M najpopularniji oblik za deblju strukturu dlake preporučuje se epi*acija.

Isto tako, sve popularnija je epil*cija K0NCEM. Ova MET0DA se radi u SAL0NIMA LJEPOTE, vrlo je detaljna i precizna, a može UKL0NITI i najsitnije dlačice na cijelom

TRIK KOJI KORISTE ŽENE SA BLISKOG ISTOKA

Većina žena ima PR0BLEM sa dlačicima iznad gornje usne.

Žene na Bliskom istoku vijekovima koriste ovu smjesu, a veće neko vrijeme je popularna i u Americi.

Njen sastav je potpuno prirodan.

Ako vam je D0SADI0 V0SAK ili trake za dep**aciju, ili pak neki hemijski preparati, vrijeme je da PR0BATE ovu MET0DU za brisanje dlačica uz P0M0Ć maske sa medom, Z0BEN0M kašom i LIMUN0M.

PREDN0ST ove smjese je i što se brzo priprema, a lice vas neće B0LJETI jer ne sadrži nijednu hemikaliju. Potpuno prirodno , a najbolje od svega je što je zaista UČINK0VIT0.

Potrebni SAST0JCI za ovu smjesu su:

2 kašike meda
1 kašika Z0BENE kaše
2 kašike soka od limuna

Postupak pripreme:

Sve SAST0JKE dobro P0MIJEŠAJTE da dobijete ujednačenu masu i utrljajte na mjesta na licu odakle želite UKL0NITI dlačice. Utrljajte nježno praveći KRUŽNE P0KRETE. Smjesu zatim 0STAVITEda ST0JI 15 minuta. Nakon toga je isperite T0PL0M vodom.

Comments are closed.