NAŠA POZNATA VODITELJKA ZARAZILA SE ŠEST NEDELJA NAKON REVAKCINISANJA: Otkrila PRAVU ISTINU vakcine, obratite pažnju obavezno!

Voditeljka Irina Vukotić revakcinisana je pre šest nedelja, a nakon toga je saznala da je pozitivna na korona virus. Ističe da je zahvaljujući vakcini prošla bez velikih PR0BLEMA.

– Da imam koronu saznala sam u ponedeljak, 5. aprila. Dva dana pre počeo je da me svrbi nos. Bila sam ubeđena da je to alergija pa sam pozvala dr Tanju Radosavljević, koja je često bila gost u mojoj emisiji, i zamolila je za savet. Rekla mi je da uzmem lek za alergiju. Pošto lek nije DEL0VA0 ponovo sam joj se obratila. Objasnila sam joj da mi je zap*šen nos, da slabije čujem i da osećam UM0R. Naravno, odmah me je uputila da uradim kr*nu sliku, ali i test na koronu. Pomalo Š0KIRANA, naglasila sam da sam se pre šest nedelja revakcinisala i da nema šanse da sam B0LESNA. Ona je bila UP0RNA: “Hajde, uradite testove” – kaže voditeljka.

– U šest sati posle podne stigli su rezultati – pozitivna na koronu. I dalje nisam verovala. Prva pomisao bila je: “Ali, ja sutra moram na posao.” Odmah sam otišla u “Batut” i ponovila test. Nije bilo greške. To veče pojavili su se prvi 0ZBILJNI simptomi, ali najvažnije od svega je da nijednog trenutka nisam imala temperaturu, niti je ijedan parametar bio povišen. Ako izuzmemo jak kašalj kojii je trajao nekoliko dana, osećala sam se kao da imam grip. S punim poverenjem otišla sam kod doktora Gorana Stevanovića, koji je na osnovu nalaza odmah zaključio da je to blagi 0BLIK korone.

– Moja drugarica, koja se zarazila kad i ja, kao i njeni R0DITELJI kojima je prenela virus, ne mogu, poput mene, da kažu ništa str**no. Međutim, dok sam ja na putu 0P0RAVKA, vraćaju mi se snaga, oni još uvek imaju VIS0KU temperaturu.. Slobodno mogu da kažem da mi je vakcina sačuvala i zdravlje i život, spasila me je teškog stanja. Zbog NEPR0VERENIH informacija nestručnih ljudi kojima smo svakodnevno zas*ti sa svih strana, ali i kao neko ko godinu dana svakog jutra u emisiji govori o B0RBI PR0TIV ove B0LESTI, imala sam P0TREBU da se obratim javnosti i pošaljem ličnu poruku.

– Pristalica sam razgovora o svakoj temi, iznošenja argumenata ZA i PR0TIV, ali kada je reč o vakcini, mislim da ne bi trebalo davati medijski prostor osobama kojima nije struka. Posle godinu dana života sa koronom narod je 0PRAVDANO zab***nut, a kada čuju kojekakve priče iz „prve ruke“, čak i oni koji su odgovorni i žele da se vakcinišu zapitaju se šta da rade. Kada bismo saslušali iskustva doktora iz CRVENE Z0NE koji se svakodnevno B0RE da sačuvaju život pacijenata, među kojima ima i mladog sveta, sigurna sam da dil*me ne bi bilo. Imamo četiri vakcine, mogućnost da biramo, ali i priliku da se spasimo.

Comments are closed.