NAJGORE MOGUĆE VESTI, TEŠKA TRAGEDIJA: Umro je Marko Božinovski, imao je samo 20 GODINA

Sm*t Božinovskog je druga tragedija koja je zadesila makedonski rukomet u poslednjih sedam dana, pošto se prošle nedelje u Ohridskom jezeru utopio 25-godišnji Nikola Danilovski…

Rukometaš makedonskog Butela, Marko Božinovski, iznenada je preminuo u 20. godini.

Božinovski je u protekle tri godine bio član skopskog prvoligaša, gde je došao iz redova Metalurga. U karijeri je zabeležio nastupe za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Makedonije.

Sm*t Božinovskog je druga tragedija koja je zadesila makedonski rukomet u poslednjih sedam dana, pošto se prošle nedelje u Ohridskom jezeru utopio 25-godišnji Nikola Danilovski.

PREMINULA VELIKA FILMSKA ZVEZDA: Glumica preminula od SRČAN0G u 57.godini, TUGA DO NEBA!

Američka glumica R0MI VALTAL , koja je 1997. s DŽ0N TRAV0LT0M i NIK0LAS0M KEJDŽ0M snimila akcijski film “Čovek bez lica” premiula je od SRČAN0G. Imala je 57 godina.

R0MI je preminula iznenada nakon što je imala srčani , potvrdio je za Variet njen sin MR0GAN, takođe glumac.

Osim što je u filmu “Čovek bez lica” glumila sekretaricu DŽ0N TRAV0LTE, Valtal je ostala zapamćena i po UL0ZI M0LI u H0R0RU iz 1989.

Face/Off' actress Romy Walthall dead at 57 - New York Daily News

Poslušala savjet i oprala jagode u slanoj vodi: Pogledajte šta je izašlo iz njih…

SEZ0NA je jagoda, mnogima 0MILJEN0G voća, ali nakon ovoga, možda ćete P0ŽELETI da nađete novog FAV0RITA među voćkama.

Naime, postoji verovanje da je jagode dobro oprati u slanoj vodi jer u njima žive razni pauci ili vrlo sitni ins*kti. Baš P0PUT većine nas, novinarka Krista Tores do sada ih je prala samo u vodi pa je odlučila da se uveri ima li u tome istine.

Napunila je P0SUDU vodom sobne temperature i sirćeta u razmeri 4 prema 1 i malo soli. U taj RASTV0R stavila je jagode i ostavila da tako stoji 5 minuta.

Iako nije videla pauke u vodi, kada je pogledala jagode izbliza bila je Š0KIRANA jer su iz njih izlazile male bele bube nalik crvima. Tvrdi da ih je videla na oko šest od osam jagoda koje je stavila u P0SUDU.

Prema mišljenju stručnjaka, ispiranje povrća i voća SLAN0M vodom može P0M0ĆI u ISPIRANJU 0TR0VA, a očito i prljavštine i ins*kata. Beli crvići koje je novinarka videla su P0T0MCI sirćetne mušice PL0DA, jedne vrste vinske mušice. Ženke 0DLAŽU svoja jaja u voće koje tek počinje da sazrevati, P0SEBN0 u B0R0VNICE, jagode i maline.

Zapravo, naučnici kažu da svi mi godinama jedemo bube, samo nikada nismo razmišljali o tome niti ih primetili.

Comments are closed.