NAJBOLJE SVEKRVE RAĐAJU SE U OVA 3 H0R0SK0PSKA ZNAKA: Blago vama ako JE VAŠA SVEKRVA OVAJ ZNAK!

P0R0DIČNI mir je kamen temeljac dobrog braka, pa upravo zato je važno da se dobro slažemo sa R0DITELJIMA partnera. L0ŠI odnosi između snahe i svekrve su stari i dobro poznat STERE0TIP, pa je postao i izvor BR0JNIH viceva i šaljivih ANEGD0TA u našoj kulturi.

Ipak, nisu sve svekrve iste, a žene R0ĐENE u ova tri horoskopska znaka su obično ljubazne i brižne prema izabranici svoga sina.

Ribe

One su veoma strpljive, ljubazne i idealne svekrve. Riba sanjari o BAJN0M vjenčanju i jedva čeka unučiće, zato će ženu svoga sina dočekati raširenih ruku. Sa pripadnicima ovog znaka je zaista teško P0SV*ĐATI se, budući da su veoma fleskibilni i žele da održe mir u kući.

Vodolija

Vodolije su inače prijatne ličnosti sa kojima je lako SL0ŽITI se. Pripadnici ovog znaka vole slobodu i zato poštuju lični prostor drugih. Neće se miješati u vezu svoje djece, i pružaće P0DRŠKU u svemu. Svekrva u znaku Vodolije se djevojci ili ženi svog sina odnosi kao prema prijateljici. Ipak, Vodolije teško P0DN0SE kri*ike, zato na tom P0LJU morate da K0MUNICIRATI pažljivo.

Vaga

Pripadnici ovog znaka odlično se slažu sa drugima, i lako stiču nove prijatelje. Bitno im je samo da partnerka usreći njihovo dijete i da P0R0DICA živi u HARM0NIJI. Vole da daju dobre savjete, ali se trude da se ne miješaju u tuđa posla. Često, prilikom sv*đe, Vage pokušavaju da smire i da pronađu rješenje.

Comments are closed.