MILICA PAVLOVIĆ NIKAD SRETNIJA! Već otkrila detalje za vjenčanje!

Pevačica Milica Pavlović NE V0LI pitanja o PRIVATN0M životu. O njenim EM0TIVNIM vezama se ne zna mnogo, ali je kazala da će PRAV0G predstaviti javnosti kada za to dođe vreme. Milica je po svoj prilici PR0NAŠLA čoveka svog života.

Naime, ona je UPL0VILA u vezu sa sedam godina mlađim crnogorskim sportistom Nikolasom Saveljićem,a iako je ostala D0SLEDNA stavu da NE G0V0RI o detaljima iz PRIVATN0G života, priznala je da su muškarci P0ČELI da joj prilaze.

“Imam mnogo muškaraca koji mi prilaze i drago mi je da se muškarci K0NAČN0 interesuju za mene. Često sam se pitala kako je moguće da mi niko ne prilazi, ali sada vidim da su se hrabri muškarci K0NAČN0 PR0BUDILI . Izgleda da se K0NAČN0 ISPLATIL0 što sam devet godina pričala na sva usta da volim džentlmene koji se ne st*de da priđu ženi”, rekla je Milica i priznala da jedva čeka da stane pred matičara.

“Kao i svaka devojka, i ja se već dugo pripremam za svoje venčanje. Znam da će mi tog dana najveći st*es biti da šminkom ne upr**ljam venčanicu”, kaže Pavlovićeva.

Mladi sportista dolazi iz SP0RTSKE P0R0DICE – majka Dijana je bila plivačica, a otac nekad uspešni fudbaler Niša Saveljić. Nikolas je kao i Milica skup na rečima kada je reč o EM0TIVN0M životu, ali je za magazin “ST0RY” svojevremeno 0TKRI0 koje 0S0BINE kod žena prvo primeti.

“Osmeh i dobar smisao za ZEZU, bez njega sam kao uv*la lala. Takođe me privlači inteligencija. Nadam se da ne tražim previše”, rekao je sportista.

Comments are closed.