MARIJINA MAJKA PRONAŠLA LEŠEVE Mladi bračni par stradao na jeziv način u spavaćoj sobi – iza sebe ostavili dete (9) (FOTO)

Njihov devetogodišnji sin je tog tragičnog dana bio kod bake.

Mlađi bračni par pronađen je m*tav u svom krevetu. Njihova beživotna tela pronađena su u porodičnoj kući u Sajrensesteru u Velikoj Britaniji prošle nedelje, a sumnja se da su se otrovali ugljem-monoksidom.

Majkl i Marija Grinvej su imali po 30 godina.

Njihov devetogodišnji sin je tog tragičnog dana bio kod bake, navode porodični prijatelji.

Marijina majka shvatila je da nešto nije u redu kada su je pozvali iz škole i rekli da njena ćerka nije svratila da pokupi sina.

Kada je otišla do njihove kuće, bila je primorana da razbije ulazna vrata, a kada je ušla ubrzo je videla beživotna tela svoje ćerke i zeta.

“Neću vas zaboraviti”

Porodica i prijatelji nastradalog para ostavljaju oproštajne poruke na društvenim mrežama. Svi su skrhani bolom zbog iznendne sm*ti Marije i Majkla.– Slomljeni smo zbog ovog gub*tka – rekla je porodica tragično nastradalog Majkla.

Jedan Marijin prijatelj napisao je: “Još uvek ne mogu da verujem da ste otišli, neću vas zaboraviti.”Službe hitne pomoći odmah su došle na lice mesta i konstatovale sm*t bračnog para.

Istraga još uvek traje. Formalni uzrok sm*ti još uvek nije utvrđen.


.

.

Comments are closed.