LIDIJA VUKIĆEVIĆ OBJAVILA SLIKU ZBOG KOJE VAM NEĆE BITI DOBRO DANIMA! Nije slikala sebe, ovo je nešto NAJBIZARNIJE!

Popularna glumica otvorila je vrata svog toplog doma pružajući ljubav, saosećanje i sreću krznenim ljubimcima, a jedan od njih zauzima počasno mesto u njenoj velelepnoj kući…

Lidija Vukićević je jedna od retkih osoba sa javne scene za koju bi se moglo reći da je vatreni pobornik za prava životinja.

Popularna glumica otvorila je vrata svog toplog doma pružajući ljubav, saosećanje i sreću krznenim ljubimcima, a jedan od njih zauzima počasno mesto u njenoj velelepnoj kući.

Vukićevićeva je danas na svom Instagram storiju pokazala jedan od zidova svog stana na kome ponosno pozira jedan od njenih pasa, koga je glumica nazvala Edi.

Kolika je Lidijina ljubav prema Ediju može se videti sa njegove slike koja je, pretpostavljamo specijalno naručena, a na kojoj krzneni ljubimac ponosno pozira u Napoleonovom odelu, zauzimajući centralno mesto na jednom od zidova kuće.

Neki bi rekli da se radi o vrlo nesvakidašnjoj slici, bizarnosti, ili da je glumica malo preterala hiperbolizujući ljubav prema Ediju, ali to ćemo ostaviti vama da procenite.

Kako Edi izgleda pogledajte na sledećoj fotografiji:

Comments are closed.