Kućna pomoćnica ispričala detalje, kakav život se krije iza luksuza u dvorcu: Ovo je pravi odnos Dragane i Tonija!

Popularna pevačica Dragana Mirković već nekoliko decenija zanima publiku širom regiona, a o njenom luksuznom životu u dvorcu u Beču ne prestaje da se govori.

O istini koja se krije iza tog luksuza specijalno je progovorila žena koja radi na pevačicinom dvoru.

– Iako deluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci – započinje žena priču i dodaje:

– Ona njega svako jutro budi pesmom! Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo. Jednostavno voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet i neku salatu doda. Svakako, tu je i đus ili neki drugi ceđeni sok. Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih – priča žena i nastavlja:

– Ni Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa Mico moja, lepa, najlepša si mi i najbolja na svetu! Baš su par za primer. Ni oko dece se ne ras**avljaju, sve rešavaju razgovorom. Gaga se jedino une*vozi kada ima mnogo obaveza van kuće jer je ona porodični tip, živi za kuću i muža, naravno, i decu. I onda ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to ume da je uzn*miri, inače je jako staloženai mirna. Sve nas poštuje, nikada ni na nas nije povisila glas, ni ona, ni Toni. Zaista su divni ljudi.

Comments are closed.