KONAČNO…DALJE: Posle Miodragovog odgovora u Slagalici, svi su počeli da se smeju, voditeljka se jedva suzdržala

Aleksandru je bolje išlo pogađanje, pa je igra bila gusta do samog kraja.

Ukoliko redovno pratite TV emisiju “Slagalica” znate da je sada aktuelan 139. ciklus. Današnji par su Miograg Radojević iz Beograda koji se borio na plavom poziciji i Aleksandar Matić na crvenoj poziciji.

Slagalica je protekla napeto, a nakon obe igre razlika je bila samo jedan poen između takmičara.

U drugoj igri takmičari su bili u potrazi za brojem 662, a Aleksandar je prijavio broj do koga nije mogao da dođe kasnijom računicom.

foto: Printscreen/RTS1

Drugi broj je bio 32, a takmičarima je trebalo prilično vremena da dođu do tačnog broja. Miodrag nije uspeo da dođe do rešenja pa je poene prepustio takmičaru. To je značilo i jedan poen razlike i posle druge igre

Nakon treće igre razlika je postala malo uočljivija kada su u pitanju poeni.

Miodrag prvi igrao igru “skočko” i pogodio iz petog puta. Aleksandar je igrao sledeći i pogodio je iz četvrtog pokušaja.

Filmove je spajao Miodrag u igri “spojnice” sa glavnim glumcima ili glumicama. On je ovde osvojio sve poene.

Aleksandar je igrao sledeći, ali ipak je Miodrag morao da mu pomogne.

Takmičari se nisu prijavljivali za prva dva pitanja igre “ko zna zna”, ali od trećeg im je krenulo. Miodrag je bio brži, te lakše došao do poena i približio se drugom takmičaru. Miodrag je uspeo da prođe Aleksandra i u Asocijacije uđe sa prednošću.

Asocijacije

Aleksandru je bolje išlo pogađanje, pa je igra bila gusta do samog kraja. Pogodio je sve osim konačnog rešenja, a vreme je isteklo brzinom svetlosti. Nastavio je da pogađa i u drugoj asocijaciji, dok Miodragu nije išlo od ruke za sve što je mislio da je rešenje. Miodrag je u jednom trenutku hteo da kaže konačno, ali predomislio se i samo je rekao “DALJE”. Pred sam kraj rezultat je bio 118:113 u Miodragovu korist, koji je odneo pobedu.

Comments are closed.