KOMPLETNA kuća za 1000 evra! Od temelja do krova! Nemoguće? Pogledajte i uvjerite se sami!

Sve više porodica se odlučuje za ove alternativne kuće – kolibe. Veoma su jednostavne za izgradnju a ne koštaju previše.

Kompanija archedcabins.com, iz Sjedinjenih Američkih Država, šalje kompletnu ,,kuću” na vašu adresu u osnovnom paketu sa kompletnim spratom, skeletom strukture, tipom izolacije R13 da kuća bude topla i plafone u obliku panela.

Ove kuće su savršene, jer su jeftine, brzo se montiraju i imaju sve što zadovoljava osnovne potrebe stanovanja.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

TO JE MONTAŽNA KUĆA OD 40KV, MNOGO TREBA DA SE ULAŽE U NJU”! MILICA KEMEZ NEMA NIŠTA: Otkrila pravu istinu!

Danas se oglasila i drugoplasirana Milica Kemez putem Instagram lajva, a ona je, kao nagradu, osvojila kuću od 40 kvadrata.

Kako se može zaključiti iz njenih reči, to joj ne rešava problem da nema krov nad glavom.

– Evo da vam se javim ovako, navikli ste da me gledate bez šminke, čupavu. Dobila sam kuću, još uvek ne znam kako tačno izgleda, ali ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata – rekla je tužnim glasom Milica.

Ipak, to je ne sprečava da bude srećna što je osvojila visoko drugo mesto i otkrila koji su joj dalji planovi:

– Presrećna sam, prvi put sam se osetila korisno. Vratilo mi se samopouzdanje. Sve mi je bilo crno u životu, nailazila sam na ogromna nerazumevanja i zlo. Svim nesigurnim devojkama, koje se bore se anksioznošću želim da otvorim oči. Snimaću dugačke videe i kačiti na Jutjub, objasniću svim devojkama kako da veruju u sebe. Pišite mi koje teme želite da obrađujem. Želim da delimo korisne priče i dobru energiju – poručila je Kemezova i otkrila delimično čime planira da se bavi u daljoj budućnosti.

Comments are closed.