Kćerka Dragana Bjelogrlića zbog riječi o Mladiću dobija sramne uvrede

Mia Bjelogrlić, kćerka Dragana Bjelogrlića – PR0SLAVLJEN0G glumca i FILMSK0G producenta, već danima dobija uvrede zbog stava o Ratku Mladiću, koga je vijeće Mehanizma za kri***čne SUD0VE u Haagu prije nekoliko dana 0SUDIL0 na D0ŽIV0TNU R0BIJU.

Naime, Mia nije željela previše da govori o ovom slučaju. Kazala da je zbog svoje izjave „da je veličanje ra*t*nih zl****naca SRAM0TA“, dobila dosta uvredljivih poruka od pojedinaca, javlja Nova.rs.

“Kažem da je za mene SRAM0TA veličanje ra*nih zl****naca. Desi se ovo, pa puta 200“, napisala je Mia u opisu fotografija koje je objavila.

Kćerka Dragana Bjelogrlića je ispod svoje objave dobila P0DRŠKU pojedinaca. No bilo je i onih koji su joj poručili da treba „da se sr*mi zbog svojih izjava“.

Ona je zatim tviterašima koji su je izv***eđali pokušala da objasni da se njena reakcija nije odnosio na ČITAV NAR0D . Već samo 0S0BE koje su činile ra*ne zl**ine.

Ni poslije njenog objašnjena stvari se nisu P0PRAVILE. Pojedinci su nastavljali da je vr**eđaju koristeći NAJG0RE riječi.

Comments are closed.