Karleušina kćerka pozirala pored džinovske jelke i oduševila ljepotom, društvene mreže joj “G0RE”!

Atina Tošić, nasljednica Jelene Karleuše i Duška Tošića, najpraćenija je na društvenim mrežama od sve djece poznatih ličnosti koja su njeni vršnjaci.

Iz nekog razloga mala Atina privlači nevjerovatnu pažnju, pa sa svega 12 godina na Instagramu ima 110.000 pratilaca, a na TikToku 45.000.

Za nepunih mjesec dana Atina je dobila čak 30.000 novih pratilaca, s obzirom na to da je 23. novembra imala 125.000.

Novim fotografijama, novogodišnjim, pored luksuzne jelke u porodičnom domu, Atina je oduševila one koji je prate, pa je ta njena objava za 16 sati “skupila” 28.000 lajkova.

Ponosna majka Jelena joj je ostavila tri srca, dok su Atinini vršnjaci su rekli da je prelijepa, te da u takvoj ATM0SFERI izgleda baš kao mala princeza.

TRUDNA JELENA JANKOVIĆ! Bivša teniserka postaje MAMA, evo ko je OTAC DETETA!

Bivša srpska teniserka Jelena Janković (35) i njen partner, doktor Branko Barać, postaće roditelji. Jedna od naših najboljih sportistkinja je u drugom stanju i uskoro će R0DITI devojčicu, saznaje Kurir.

O privatnom životu Džej Džej veoma malo se zna, a ona se oduvek trudila da što manje detalja o njoj izađe u javnost. Sve donedavno Jelena je uspešno krila EM0TVINI život, međutim, mediji su pre nekoliko meseci saznali da ima novog partnera, uglednog doktora iz Beograda Branka Baraća.

Kako su tada navodili mediji, ona i lekar su se upoznali nakon teniskog turnira održanog u junu u Beogradu. Kada je Novak Đoković saznao da je pozitivan na koronavirus, Jelena, koja je sa njim bila u kontaktu, morala je da se testira.

Tada je u jednoj privatnoj beogradskoj B0LNICI, gde je otišla na pregled, upoznala doktora Baraća i, baš kao na filmu, R0DILE su se simpatije. Dok se lečila od kovida 19, Jankovićeva je ostala u kontaktu sa doktorom, te su počeli da izlaze.

Da su odmah “kliknuli” i da dobro finkcionišu, potvrdio je izvor, koji je rekao da je Jelena u BLAG0SL0VEN0M stanju i da čeka bebu. On dodaje da nije siguran da li su teniserka i doktor planirali PRIN0VU u ovom periodu ili se to dogodilo slučajno, ali kaže da su oboje srećni što će postati roditelji. Još uvek nije poznato da li i kada će se par venčati, jer je pandemija korona virusa svima P0REMETILA planove.

Kako saznajemo, Jelena i Branko su nakon nekoliko meseci zabavljanja zajedno otputovali na Crnogorsko PRIM0RJE na odmor, a spekuliše se da je ona nedavno sa porodicom otišla u Ameriku, gde imaju kuću.

Comments are closed.