ISPLIVALA NEVIĐENA FOTKA CECINOG DEČKA! Svi samo BULJE u njih, ZAR JE MOGUĆE SA SAMO 17 GODINA?! (FOTO)

Partner Svetlane Cece Ražnatović i dalje u centru pažnje!

Nedavno je kao bo*ba od**knula vest da je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u EM0TVIN0J vezi s menadžerom nekoliko beogradskih klubova Bogdanom Srejovićem (38)

Bogdan je 9 godina mlađi od Cece, bio je u braku sa Zoranom Tasovac, devojkom Saše Kovačevića s kojom ima kćerku Iskru, a pre nego što je počeo da se bavi biznisom, igrao je košarku.

Srejović je igrao za Zastavu, Hemofarm i Crvenu Zvezdu, za koju je trebalo da potpiše ugovor, ali ga je sportska P0VREDA zaustavila u daljoj karijeri.

Pogledajte kako je izgledao Bogdan 2004. godine na utakmici protiv Atlasa!

Bogdan Srejović

NADA OBRIĆ POBEDILA RAK 4. PUT! Pevačica podelila lepe vesti: Sve terapije su GOTOVE, B0RIM SE!

Pevačici Nadi Obrić u junu ove godine vratio se rak beš*ike po četvrti put, iako se 0PERIRALA i išla na terpije. Zbog toga je ponovo morala na 0PERACIJU , nakon koje su usledile hem***erapije.

Nada se 0PERISALA u Austriji, u Beču, gde je o njoj brinula ćerka Itana Pavićević, koja tamo živi i koja ju je odvela kod najboljih lekara na jednu privatnu B0LNICU.

Prošle godine takođe je operisala RAK, tada u KBC „Bežanijska K0SA”, a pošto je na vreme ustanovila da se on još jednom vratio, uspela je da bude mirna nepunih godinu dana, sve do juna 2020.

Ona je sada potvrdila da je pobedila ovu B0RBU i otkrila kako se sada oseća.

– Ide nabolje, ide nabolje, hvala Bogu. Oporavak teče sporije nego što sam htela i mislila, ali ide nabolje, B0RIM se. Ja mislim da ću za nekih 10-15 dana potpuno doći sebi – rekla je Nada i dodala:

– Sve terpije su gotove. Sad slede kontrole, ali to je nešto što će me pratiti celog života i to nije ništa str*šno.

Pevačica se dodatno pazi i zbog koronavirusa, koji bi zbog njenog zdravstvenog stanja mogao da bude veoma 0PASAN po nju.

– Čuvam se korone. Moram da se čuvam po svaku cenu. Ja sam ne među osetljivim, nego među najosetljivijim ljudima. Ne viđam se ni sa kim. Živim na 0PREZU. Čak i deca moja kad dođu, sa maskama smo unutra. Ja masku, oni masku. B0RIM0 se, ali tako nam je svima. Proći će. Sve prođe, pa će i ovo proći – zaključila je pevačica.

Comments are closed.