IGOR JURIĆ OBJAVIO JEZIVE VESTI: Kako je moguće da se ovo dešava?

Ovaj slučaj upravo će zastupati Jurićev tim

Igor Jurić, 0SNIVAČ F0NDACIJE “Tijana Jurič”, danas je na svom Tviter računu objavio Š0KANTNE vesti.

Naime, F0NDACIJA “Tijana Jurić” godinama zastupa P0R0DICE dece koja su prošla kroz određeni vid zl*****nja, a u januaru ove godine po “TIJANIN0M ZAK0NU” D0NETA je prva D0ŽIV0TNA pre*su*da zbog nas**lja nad decom u Nišu, kada je na D0ŽIV0TNU os*đen Ninoslav Jovanovića (48).

Jurić je danas izneo SA0PŠTENJE u kome NAV0DI da je još jedno dete zl****ano i to od strane svog oca, a ovaj slučaj upravo će zastupati Jurićev tim.

“Od danas zastupamo još jedno dete, ovaj put iz mog grada, Subotice. Dete koje je SI*L0VA0 otac. Dete koje još nema ni 13. godina”, stoji na Tviter računu Igora Jurića.

Inače, Jurić se nedavno oglasio P0V0D0M R0ĐENDANA svoje ćerke Tijane Jurić koja bi imala 22. godine , da u noći između 25. i 26. jula 2014., kada je imala tek 15, nije ot*ta u blizini Sportskog centra u BAJM0KU, a P0T0M joj oduzet život.

Ovim P0V0D0M oglasio se i njen otac, Igor Jurić, koji je na Fejsbuku napisao sledeće reči:

“Danas pu*niš 22. godine. Nikada nećemo znati gde bi bila, koji bi fakultet išla ali znam samo jedno, ostala bi ona dobra, T0PLA duša koja bi bila tu za svakog, da mu priđe, P0M0GNE , zagrli ga i nađe lepu reč kada je ona NAJP0TREBNIJE …

Neću da pl*ač*em, radujem se susretu koji će se desiti jednog dana a onda ćemo R0ĐENDANE opet slaviti zajedno.”

Comments are closed.