HANKA PALDUM JE U MLADOSTI IZGLEDALA KAO PRAVA BOGINJA LEPOTE: Isplivala FOTKA koja Š0KIRA, prelepa je!

Hanka danas ima 65 godine, a nedavno se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija iz osamdesetih godina kada je bila na početku karijere

Pevačica Hanka Paldum ima uspešnu karijeru već decenijama, a njeni hitovi slušaju se sa jednakim interesovanjem i nakon mnogo godina.

Veću pažnju javnosti stekla je pesmom Volela sam oči neverne, nakon čega su usledili hitovi: Ja te pjesmom zovem, Pamtim još i drugi, a poslednji album objavila je 2013. godine.

Hanka danas ima 65 godine, a nedavno se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija iz osamdesetih godina kada je bila na početku karijere.

Fotka se nalazi u okviru video snimka:

Ona je i tada imala prepoznatljivu plavu kosu i krupna usta, a godine joj apsolutno idu u prilog, te su mnogi konstatovali kako pevačica danas izgleda još lepše.

VIKI I TAŠKE IMAJU JAK BIZNIS, LOVA KAPLJE KAO LUDA: Sve je EKSKLUZIVNO I SKUPO, a kupci ne pitaju za CENU!

Niko do sada nije tražio popust niti da plaća na rate

Pevačica Viki Miljković započela je unosan biznis sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom – prodaju luksuznih nekretnina.

– Sa suprugom sam započela novi biznis. Prodajemo ekskluzivne nekretnine u elitnom delu Beograda, ostalim luksuznim zgradama po Srbiji, ali i u svetu. Imamo naše brokere u Čikagu, Majamiju, Dubaiju, Istanbulu, na Karibima i Floridi – rekla je pevačica.

Viki je otkrila da su joj klijenti i koleginice sa estrade koje ne štede para na nove stanove i kuće.

– Nekoliko pevačica je preko mene kupilo nekretnine, ali ne smem da otkrijem koje su koleginice u pitanju niti gde su kupovale stanove i kuće. Prodala sam i nekim kolegama stanove u Beogradu na vodi.

Osim što prodaje, Viki i uređuje domove bogataša.

– Naša kompanija ima poseban sektor koji se bavi dizajnom. Partneri smo s nekoliko firmi iz Turske, pa zbog toga Taške i ja često odlazimo tamo. Potpisali smo ugovore sa fabrikama koje će proizvoditi nameštaj specijalno dizajniran za naše klijente. Baš nedavno angažovao nas je jedan moj kolega da uredimo enterijer njegove vile u Beogradu. Ta vila sada ima višemilionsku vrednost, ali nikako ne smem da kažem ko je vlasnik tog zdanja.

Pevačica dodaje i da klijenti ne pokušavaju da spuste cenu nekretnine kada je kupuju.

– Kolege sa kojima sarađujem vrlo su galantne. Niko mi do sada nije tražio popust niti da mi plaća na rate rekla je pevačica u razgovoru za “Blic”.

Comments are closed.