GAGI JOVANOVIĆ SE VAKCINISAO PA TVRDIO DA JE NATERAN: Objavio sve javno, otkrio i ko ga je NAGOVORIO! (FOTO)

Glumac Dragan Gagi Jovanović vakcinisao se danas protiv korona virusa, a njegova ćerka Anđela sve je zabeležila i objavila na društvenoj mreži Instagram.

– I ovo se desilo, Dragan se vakcinisao. Hvala Domu zdravlja Zemun, koji su to uspeli. Ovo je sve zbog ćerke – napisala je mlada glumica i dodala:

– Ako želite sami da odlučujete o sopstvenom životu, nemojte praviti deci – citirala je svog oca Dragana Jovanovića, njegova ćerka Anđela Jovanović.

Da podsetimo, glumac Dragan Gagi Jovanović u braku je sa koleginicom Brankom Pujić sa kojom ima ćerku Anđelu koja je krenula stopama svojih slavnih roditelja. A Anđela je sada, prema njenim rečima, uticala na oca i da se vakciniše.

Dragan Gagi Jovanović

TO JE MONTAŽNA KUĆA OD 40KV, MNOGO TREBA DA SE ULAŽE U NJU”! MILICA KEMEZ NEMA NIŠTA: Otkrila pravu istinu!

Danas se oglasila i drugoplasirana Milica Kemez putem Instagram lajva, a ona je, kao nagradu, osvojila kuću od 40 kvadrata.

Kako se može zaključiti iz njenih reči, to joj ne rešava problem da nema krov nad glavom.

– Evo da vam se javim ovako, navikli ste da me gledate bez šminke, čupavu. Dobila sam kuću, još uvek ne znam kako tačno izgleda, ali ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata – rekla je tužnim glasom Milica.

Ipak, to je ne sprečava da bude srećna što je osvojila visoko drugo mesto i otkrila koji su joj dalji planovi:

– Presrećna sam, prvi put sam se osetila korisno. Vratilo mi se samopouzdanje. Sve mi je bilo crno u životu, nailazila sam na ogromna nerazumevanja i zlo. Svim nesigurnim devojkama, koje se bore se anksioznošću želim da otvorim oči. Snimaću dugačke videe i kačiti na Jutjub, objasniću svim devojkama kako da veruju u sebe. Pišite mi koje teme želite da obrađujem. Želim da delimo korisne priče i dobru energiju – poručila je Kemezova i otkrila delimično čime planira da se bavi u daljoj budućnosti.

Comments are closed.