FOTOGRAFIJA KOJA JE ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Predsednik Srbije, Siniša Mali, premijerka Brnabić i jedna žena koja drži Vučića pod ruku!

Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je fotografiju koja je vrlo brzo postala viralna na društvenim mrežama

Slika je privukla veliku pažnju jer je objavljen neobičan trenutak kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić, savetnica za medije Suzana Vasiljević, ministar finansija Siniša Mali i Ana Brnabić provode slobodne trenutke nakon napornih sastanka, što je izazvalo znatiželju javnosti.

Na fotografiji se vidi da političari koji vode našu zemlju čak i slobodne trenutke koriste da obiđu investicije koje ulepšavaju izgled našeg glavnog grada i čitave Srbije. Tim povodom, Ana Brnabić je na društvenoj mreži Instagram napisala

– Ovaj sunčan dan, pored posla, iskorišćen za mali predah uz šetnju na beogradskoj Promenadi, koja zaista može da stane rame uz rame sa najlepšim šetalištima svetskih metropola. Ponosna sam na to koliko smo izgradili prestonicu i nastavljamo da vredno radimo svakoga dana kako bi Beograd i čitava Srbija nastavili da se razvijaju u punom sjaju.

Zanimljiv detalj koji su korisnici Instagrama dosta komentarisali često navodeći da i političari imaju pravu da uzmu predah između napornih obaveza.

/ alo.rs

Comments are closed.