DANIJELA JE P0SUŽILA MUŠTERIJE U RESTORANU PA SE UB*LA PRED R0DITELJIMA: Jedna stvar ih je RAZ0RILA DO KRAJA!

Videli su da nešto nije u redu, ali ne i koliko je ona L0ŠE

Britanka Danijela Finli Bruks (23) iz Krua, ub*la se ove nedelje na MAJ0RCI gde je radila kao K0N0BARICA u restoranu u Magalufu.

Danijela je PR0NAĐENA mr*va u svom apartmanu nakon što su njeni prijatelji videli da je nema na P0SLU i na telefon se ne odaziva. Zajedno s policijom, ušli su u stan i PR0NAŠLI su je u BEŽIV0TN0M stanju.

Policija je ISTR*AG0M istog dana utvrdila da je Danijela pred sm*rt došla iz restorana gde je odradila smenu, P0T0M je pozvala oca i maćehu putem WhatsAppa i rekla im je da se oseća tužno i L0ŠE i da ne zna kako dalje. Pred njima je, budući da se radilo o video-pozivu, P0PILA neke tablete, rekavši im da su “za GLAV0B0LJU”. Nisu mislili da Danijelu upravo gledaju poslednji put u životu živu.

Danijelina maćeha kroz su*ze je rekla kako je videla da nešto nije u redu, ali mislila je da je to još jedna od njenih “crnih” koje se pojavljuju kada je rastuži neki momak ili prijateljica.

Ocu i maćehi SA0PŠETEN0 je da je u stanu kraj njenog tela PR0NAĐENA i Danijelina 0PR0ŠTAJNA poruka u kojoj je pisalo da je bila trudna i da ni ne zna ko bi mogao biti otac deteta, kao i da se u poslednja tri meseca DR0***ALA . Prema R0DITELJIMA je osećala gr*žu savesti i nije želela da ih meša u svoja stanja.

“Samo da nam se jednom otvorila, makar jednom, sigurna sam da bismo suprug i ja znali kako da joj P0M0GNEM0. Sve ovo i dalje nam je Š0K. RAZ0RI0 nas je sadržaj pisma. Zauvek ćemo pa*iti”, rekla je maćeha Liza.

Comments are closed.