BUM! LJUBAVNICA POKOJNOG ŠABANA ŠAULIĆA SE UDALA ZA MISTERIOZNOG MUŠKARCA: Izgleda starije od nje, a pravi je DASA!

BUM! LJUBAVNICA POKOJNOG ŠABANA ŠAULIĆA SE UDALA ZA MISTERIOZNOG MUŠKARCA: Izgleda starije od nje, a pravi je DASA!

Nije želela previše da eksponira svog sada muža.

Pevačica Ivona Negovanović Cuca, koju mnogi pamte po navodnoj bliskosti sa Šabanom Šaulićem, izgovorila je sudbonosno „da“.

Ona je, naime, na instagramu objavila fotografiju sa venčanja, kako u zagrljaju supruga blista od sreće, ali nije otkrila ko je izabranik njenog srca.Podsetimo, mnogo se spekulisalo o Cucinom odnosu sa Šabanom, a ona je uvek isticala da su bili prijatelji, te da joj je legendarni folker mnogo pomogao.

BOLJI LIJEK OD OVOG NE POSTOJI: B0L0VI u želucu nestaju već nakon prve čaše! (ZAPIŠITE RECEPT)

Sa B0L0VIMA U ŽELUCU se SU0ČAVA sve više ljudi. Ono podrazumijeva zap***enje želudačne SLUZK0ŽE , a prate je G0RUŠICA , nadimanje i B0L0VI pri unošenju hrane. Ovo stanje je dovedeno P0VIŠEN0M KISELIN0M, a najbolje i NAJUČINK0VITIJE se liječi ovim NAR0DNIM NAPITK0M .

Ovo je P0TPUN0 prirodno rješenje koje nikako ne može da NAŠK0DI želucu.

Za pripremu ovog napitka biće vam P0TREBN0:

– 300 gr bundeve

– 2 kašike meda

– 1 kašika jabukovog sirćeta

P0STUPAK pripreme:

U blenderu sam**ljite komade SIR0VE bundeve, dodajte 2 kašike meda i jednu kašiku jabukovog sirćeta. Ako je previše gusto možete dodati i malo vode.

Dobijeni napitak pijte tokom dana u gutljajima. Potrebno je P0PITI jednu manju Š0LJU u toku dana.

Od ovog napitka B0L prestaje ODMAH, a S0K bundeve koji je jako ukusan, pun vitamina i minerala, uvrstite u vaš dnevni meni jer je odličan za zdravlje.

Gusti sok od bundeve - Recepti.com

Poslušala savjet i oprala jagode u slanoj vodi: Pogledajte šta je izašlo iz njih…

SEZ0NA je jagoda, mnogima 0MILJEN0G voća, ali nakon ovoga, možda ćete P0ŽELETI da nađete novog FAV0RITA među voćkama.

Naime, postoji verovanje da je jagode dobro oprati u slanoj vodi jer u njima žive razni pauci ili vrlo sitni ins*kti. Baš P0PUT većine nas, novinarka Krista Tores do sada ih je prala samo u vodi pa je odlučila da se uveri ima li u tome istine.

Napunila je P0SUDU vodom sobne temperature i sirćeta u razmeri 4 prema 1 i malo soli. U taj RASTV0R stavila je jagode i ostavila da tako stoji 5 minuta.

Iako nije videla pauke u vodi, kada je pogledala jagode izbliza bila je Š0KIRANA jer su iz njih izlazile male bele bube nalik crvima. Tvrdi da ih je videla na oko šest od osam jagoda koje je stavila u P0SUDU.

Prema mišljenju stručnjaka, ispiranje povrća i voća SLAN0M vodom može P0M0ĆI u ISPIRANJU 0TR0VA, a očito i prljavštine i ins*kata. Beli crvići koje je novinarka videla su P0T0MCI sirćetne mušice PL0DA, jedne vrste vinske mušice. Ženke 0DLAŽU svoja jaja u voće koje tek počinje da sazrevati, P0SEBN0 u B0R0VNICE, jagode i maline.

Zapravo, naučnici kažu da svi mi godinama jedemo bube, samo nikada nismo razmišljali o tome niti ih primetili.

Comments are closed.