BALKAN ZAVIJEN U CRNO, PREMINUO DOMAĆI MUZIČAR: Prijatelji potvrdili JEZIVE vesti! (FOTO)

HRVATSKI muzičar Emil Marciuš, poznat kao Emil Veliki, preminuo je u nedelju u 50. godini.

Vest su za Međimurske novine potvrdili bliski prijatelji muzičara koji je najveći uspeh postigao s bendom Waitapu.

Marciuš se dugo godina bavio muzikom i svirao u više bendova.

Vrhunac muzičke karijere bio mu je bend Waitapu s kojim je imao i međunarodne uspehe, svirajući na festivalima po Evropi.

Bio je i 0RGANIZAT0R niza koncerata alternativne muzike, pokretač kulturnih i muzičkih projekata…

TRUDNA JELENA JANKOVIĆ! Bivša teniserka postaje MAMA, evo ko je OTAC DETETA!

Bivša srpska teniserka Jelena Janković (35) i njen partner, doktor Branko Barać, postaće roditelji. Jedna od naših najboljih sportistkinja je u drugom stanju i uskoro će R0DITI devojčicu, saznaje Kurir.

O privatnom životu Džej Džej veoma malo se zna, a ona se oduvek trudila da što manje detalja o njoj izađe u javnost. Sve donedavno Jelena je uspešno krila EM0TVINI život, međutim, mediji su pre nekoliko meseci saznali da ima novog partnera, uglednog doktora iz Beograda Branka Baraća.

Kako su tada navodili mediji, ona i lekar su se upoznali nakon teniskog turnira održanog u junu u Beogradu. Kada je Novak Đoković saznao da je pozitivan na koronavirus, Jelena, koja je sa njim bila u kontaktu, morala je da se testira.

Tada je u jednoj privatnoj beogradskoj B0LNICI, gde je otišla na pregled, upoznala doktora Baraća i, baš kao na filmu, R0DILE su se simpatije. Dok se lečila od kovida 19, Jankovićeva je ostala u kontaktu sa doktorom, te su počeli da izlaze.

Da su odmah “kliknuli” i da dobro finkcionišu, potvrdio je izvor, koji je rekao da je Jelena u BLAG0SL0VEN0M stanju i da čeka bebu. On dodaje da nije siguran da li su teniserka i doktor planirali PRIN0VU u ovom periodu ili se to dogodilo slučajno, ali kaže da su oboje srećni što će postati roditelji. Još uvek nije poznato da li i kada će se par venčati, jer je pandemija korona virusa svima P0REMETILA planove.

Kako saznajemo, Jelena i Branko su nakon nekoliko meseci zabavljanja zajedno otputovali na Crnogorsko PRIM0RJE na odmor, a spekuliše se da je ona nedavno sa porodicom otišla u Ameriku, gde imaju kuću.

Comments are closed.