BROJNE DESTINACIJE // Gdje ljetuju poznate bh. dame: Od Neuma do Egipta (FOTO)

Ljeto 2021. godine polako dolazi svom kraju, a poznate bosanskohercegovačke dame birale su različite lokacije za svoje godišnje odmore – neke su ostale u BiH i ljetovale u Neumu, dok su druge odabrale malo dalje destinacije poput Egipta i Turske.

Bh. voditeljica Dejana Rosuljaš, za svoj godišnji odmor odabrala je nekoliko lokacija počev od domaćeg Neuma, a jedno vrijeme boravila je i u Hrvatskoj u Dubrovniku.

Također na svojim društvenim mrežama Rosuljaš je podijelila niz fotografija sa porodičnog ranča, a ranije je boravila i u Egiptu gdje je posjetila Kairo, Gizu i poznato turističko odredište Hurghadu.

Dejana Rosuljaš

Jedna od najpoznatijih bh. influenserki Hana Hadžiavdagić odmarala je na hrvatskom primorju, u Crikvenici, a posjetila je i grčku i tursku obalu. U Grčkoj je birala otok Mykonos, a u Turskoj gradić Belek.

Hana Hadžiavdagić


Leyla Hajrović

Leyla Hajrović, supruga bh. fudbalera Izeta Hajrovića, odmor je provela u Dubaiju, a u Emiratima je na početku ljetne sezone zajedno sa suprugom Edinom bila i Amra Džeko. Kasnije su posjetili i Dubrovnik, a Amra je trenutno u posjeti Los Angelesu odakle bodri supruga koji je nedavno potpisao za novi klub.

Još jedna influenserica koja je posjetila tursku obalu bila je i Erna Saljević, poznatija pod Instagram nadimkom “Divaisback” te je na svom profilu dijelila fotografije iz Oludeniza, a nedavno je posjetila i Istanbul.

Erna Saljević

Saljević je na svom profilu dijelila i fotografije sa Hvara, iz Poreča, Rovinja, ali i rodne Crne Gore.

Amra Džeko


Susjednu Hrvatsku posjetila je i voditeljica i influenserica Ana Bavrka, kao i jedna od bh. najperspektivnijih manekenki Hilda Halilović.

Iman Karović

Još jedna manekenka, i istovremeno influenserka, Iman Karović svoje pratitelje na društvenim mrežama počastila je fotografijama iz susjedne Crne Gore, a prethodno i Turske.

Comments are closed.