Za tri horoskopska znaka juli će biti prekrasan mjesec

Sjediti s ekipom u kratkoj majici uz more do kasno u noć, vožnja biciklom s obitelji do slastičarnice s onim jako ukusnim sladoledom, opuštena šetnja polupraznim gradom bez puno odjeće (i brige). Juli nas poziva na sve te stvari raširenih ruku. Neki odlaze na godišnji odmor, drugi uživaju u ljetu prije i poslije posla te vikendima. Međutim, kod većine nas raspoloženje je ovog mjeseca natprosječno dobro.

S astrološkog gledišta, u početku nas oblikuje Venera u horoskopskom znaku lava. Ljubav prema sebi i briga o sebi sada su nam visoko na listi prioriteta – lakše nam je nego inače učiniti nešto dobro za sebe i distancirati se od očekivanja i zahtjeva drugih ljudi. Kasnije Mars i Neptun promiču naš interes i našu potrebu za društvenim kontaktima i razmjenom. Prema horoskopu, ova tri horoskopska znaka mogu očekivati posebno lijep juli.

Rak

Rakovi imaju ovaj mjesec dar da na prvi pogled vide najvažnije te intuitivno razmotre i osjete sve relevantne točke prilikom donošenja odluka. Zahvaljujući uglavnom suncu i Merkuru u njegovom znaku, rak sada ima impresivan pregled i sposoban je djelovati izuzetno pametno i mudro.

Djevica

Djevice se u julu osjećaju posebno pune nade, optimistično i ushićeno – i u tom raspoloženju odjednom postaje moguće čak i ono naizgled nemoguće. Jupiter je posebno dobro ovog mjeseca naklonjen djevici i nudi joj izvrsnu priliku.

Vaga

U julu će vagama uspjeti vrlo dobro uspostaviti ravnotežu između brige o sebi i brige o drugim ljudima. Sada je ovom zračnom znaku posebno lako ostati sam sa sobom i istodobno osjećati tačno ono što njegovi bližnji osjećaju, trebaju i misle. Naravno, to su najbolji preduvjeti za jačanje veza i lijepo, skladno druženje s drugima.

Comments are closed.