NAKON KONFERENCIJE ZA MEDIJE ISPRED DVORANE “LUKE” // Habibja Adnan, predsjednik SDP Bihać poručio spin majstorima i botovima u Bihaću: “Na svom putu ćemo stameno istrajati neće nas obeshrabriti. Ne bojimo se, jer strah često obraz kalja. VIDIMO SE NA “PISTI” AERODROMA!”

Jučer je SDP Bihać održao konferenciju za medije ispred sportske dvorane “Luke”, trenutno bivše sportske dvorane, s obzirom da radovi koji su trebali biti završeni u aprilu mjesecu još uvijek nisu okončani.

Habibija Adnan je očigledno nedostajao političkoj sceni u Bihaću, jer njegovim povratkom u politiku i izborom na čelo SDP Bihać, politika u Bihaću više neće izgledati kao do prije nekoliko mjeseci, odnosno do jučer.

Opoziciono djelovanje stranaka u Gradskom vijeću u Bihaću do jučer nije postojalo, a takva činjenica je najviše išla u prilog vladajućoj koaliciji. Danas na čelu grada zbog zdravstvenog stanja gradonačelnika Fazlića, imamo savjetnika Stamboliju, što je tema za poseban prilog, zbog sada već dužeg odsustva, onog kojeg su birali građani.

Rekonstrukcija sportske dvorane “Luke” je priča koju smo slušali veoma dugo, sve političke stranke u prošlom mandatu su učestvovale u procesu izdvajanja sredstava za dvoranu. Kada su sredstva pronađena, krenulo se u realizaciju i stali smo. Kada će biti realizirana priča, danas niko ne zna. Ni izabrani gradonačenik na bolovanju, ali ni neizabrani savjetnik Stambolija?

Zbog nepostojanja opozicionog djelovanja stranaka, nisu oni na vlasti navikli da im se postavljaju pitanja, jasno je jučer da im je zasmetao nastup Habibije i njegovih kolega iz SDP. pa su nastojali postavljena pitanja staviti u drugi plan.

No, Habibija, poznat po borbi za pravdu, onaj koji je išao provjeravati po tržnim centrima u Bihaću da li se provodi Odluka o radnom vremenu, nije ostao dužan i poručio je svojim oponentima i onima koji se kriju (botovi i lažni profili op.a.), da neće stati na svome putu, da se ne boje.

Njegovu objavu na društvenoj mreži facebook prenosimo u cjelosti:


Comments are closed.