Budite dopisnik portala USN.ba. Svoje fotografije i priče šaljite na e-mail adresu: redakcija@usn.ba Ukoliko Kolegij portala odluči da se Vaša priča ili slika nađe na portalu Unsko-sanskih novosti (USN.ba), čitatelj-dopisnik će biti novčano nagrađen.

Izdavač:

EEmedia

Glavni i odgovorni urednik:

Aladin Mešić

aladin@usn.ba

Redakcija:

redakcija@usn.ba

 

Alen Mešić

alen@usn.ba

Mersiha Anadolac

Marketing:

marketing@usn.ba

 

Veldin Halilović

veldin@usn.ba

+387 61 773 701 (marketing i oglašavanje)

Design & development:

Veldin Halilović

Serveri portala USN.ba smješteni su u Sjedinjenim Američkim Državama, kompletnu tehničku  i finansijsku podršku portalu pružaju dojučerašnji Bosanci i Hercegovci koji se danas nalaze na mnogim paralelama i meridijanima Zemlje.Najviše nas prate na prostoru Bosanske krajine, stanovništvo uz Unu i Sanu pa zbog toga i Unsko-sanske novosti.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više