MAJKA NESTALOG DEČAKA P0SLALA P0TRESN0 PISM0 “Dragane, sine, vrati se kući da te zagrlim! Znam da misliš da nema rešenja, ali jednog dana, smejaćemo se zajedno svemu”

Dečak Dragan D. (15) iz Pančeva nestao je juče oko 11 časova. Poslednji put je viđen na Tamiškom keju gde je pronađen njegov bicikl.

Kako je ispričala majka tinejdžera, on je sa sobom poneo jako malo stvari, a nestao je posle teškog raskida.

Naime, on je nakon obavljene prakse otišao na kej biciklom, na mesto gde je voleo da se osami, a onda je rekao svojoj drugarici da njegov život više nema smisla. Majka je na tom mestu pronašla bicikl i ostavila poruku u nadi da će se Dragan vratiti na to mesto.

Takođe je kazala da se dečak najviše družio sa bivšom devojkom i najboljom drugaricom i da je teško verovao ljudima. Uznemirena majka je uz to ispričala da je Dragana raskid baš teško pogodio.

Dragan D., Foto: Facebook printescreen


Danijela, majka dečaka Dragana (15), koji je juče nestao na Tamiškom keju je putem portala Alo uputila svom sinu pismo, u nadi da će ga pročitati i brzo se vratiti kući.

Njeno pismo vam prenosimo u celosti:

“Dragi moj sine, vrati se kući molim te. Ti si moj najbolji sin jedinac koga imam. Odličan si đak, najbolji prijatelj svima, jedna divna osoba.

Mnogo mi nedostaješ, i svake sekunde čekam da se vrata otvore da ti poletim u zagrljaj.

Ne postoji problem koji se rešiti ne može. Znam da misliš da nema rešenja, ali jednog dana, daće bog, smejaćemo se zajedno svemu ovome.

Ti si moj svet u boji, moja duga.

Život je pred tobom, i obećavam ti da će ti se uskoro i ostvariti tvoj najveći san da budeš saobraćajac.

To ti majka obećava.

Samo se vrati u svoj topli dom ovde, da zajedno krenemo u nove borbe i ostvarenje svih tvojih snova!

Volim te do neba i nazad, ti si moj junak, moj heroj i moj zaštitnik, vrati se da me čuvaš, a i ja tebe! ”

Po**esne reči majke odzvanjaju Srbijom, mi se iskreno nadamo da će po*raga za dečakom Draganom uskoro biri okončana.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju koja može da pomogne u pronalaženju dečaka može da se javi na broj telefona 062/9680460 ili da pozove policiju.

Comments are closed.