Proglašen Dan žalosti u općini Žepče: Sutra će biti klanjana kolektivna dženaza trojici mladića

Povodom tragične sm*ti trojice mladića, načelnik Žepča donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti na području ove općine…

Sutra će biti klanjana kolektivna dženaza trojici mladića iz Begovog Hana kod Žepča, koji su noć uoči Bajrama stradali u saobraćajnoj nesreći. Dženaza namaz će biti obavljen u 18:00 sati.

Na temelju članka 39. Statuta Općine Žepče, a u povodu tragične sm*ti trojice mladića, načelnik Žepča, Mato Zovko, donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti na području ove općine.

– Proglašava se Dan žalosti 22.07.2021. godine, u Općini Žepče povodom tragične sm*ti u prometnoj nesreći troje mladih sa područja Žepča, Ajdina Grahića, Ajdina Tahića i Nermina Kamerića. Dan žalosti će se obilježiti spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi Općine Žepče, javnim poduzećima i ustanovama kojima je osnivač Općina.

Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati muzika u ugostiteljskim objektima. Obvezuju se elektronski mediji sa područja općine Žepče da svoje programske sadržaje prilagode Danu žalosti – navodi se u Odluci koju je potpisao Općinski načelnik Mato Zovko.

Comments are closed.